IHM Konferens Stockholm - vi kan möten!

IHM befinner sig mitt i ett näringsliv under ständig förändring. Vi tror att människor och företag växer genom ett livslångt lärande. Som ledande affärsskola vet vi att ett möte skall vara något utöver det vanliga, ett avgörande avbrott i vardagen där ni samlas för att fokusera, inspireras och enas. Miljön, lokalerna och servicen är viktiga ingredienser för att deltagarna skall trivas och inspireras till goda prestationer.

 

Affärsmässiga konferens- & utbildningslokaler

Vi bokar inte bara in ert möte, vi kan också hjälpa er med helheten. Prata därför gärna med oss på bokningen om de specifika behov ni har.

Välkommen till IHM Business School på Kungsholmen i Stockholm. Här erbjuder vi företag och organisationer perfekta möjligheter till möten, konferenser, föreläsningar och internutbildningar. Här finns det mesta - affärsmässiga lokaler, professionell service, välkomnande receptions- och mötesytor, goda kommunikationsmöjligheter och café med lättare luncherbjudanden.

Centralt läge på Kungsholmen

IHM Business School Konferens ligger centralt i Stockholm nära det mesta och bara drygt 2 km från Centralstationen. I våra moderna lokaler erbjuder vi företag och organisationer konferens- och utbildningsytor i alla storlekar. Det lätttillgängliga läget och de moderna och ljusa lokalerna bjuder in till kreativa möten och effektiva utbildningar. Välkommen in på en rundtur!

Från 4 till 150 personer

Vi erbjuder affärsmässiga lokaler, personlig och professionell service IHM Konferens har ett 30-tal välutrustade utbildnings- och konferenssalar i olika storlekar och utföranden. Lokalerna är tekniskt välutrustade för att understödja en dynamisk och effektiv inlärningsmiljö.Här finns allt från styrelse- och grupprum, hörsal med flexibelt möblemang till klassiska skolsalar. Vi har styrelserum för avskilda ledningsgruppsmöten, lektionssalar för internutbildningar, grupprum för workshops och föreläsningssalar för upp till 150 sittande deltagare. Vi kan skräddarsy utrymmen och lösningar som passar era behov perfekt. I vår största lokal har vi plats för 150 sittande gäster.

Mat & dryck

I huset finns ett café med lättare luncherbjudanden och i kvarteret finns flera lunchrestauranger. Vi erbjuder catering efter våra konferensgästers önskemål.

För offert och bokning kontakta oss på:
Tel: 08 - 657 00 97
E-post: servicestockholm [at] ihm [dot] se

Välkommen till IHM Konferens i Stockholm!

Så här hittar du till IHM

Från Centralstationen tar du tunnelbanans blå linje mot Akalla/Hjulsta. Gå av vid Stadshagen och ta uppgången mot Mariedalsvägen där du viker av direkt till vänster ca 100 meter uppför backen. När du kommer till Warfvinges väg går du till höger ca 50 meter där IHM ligger på din vänstra sida.

Till toppen av sidan Till topp