Webinar

Anmäl dig till ett kommande webinar - eller se ett från arkivet

/globalassets/.new-blocks/kampanjsidor/ihmpact-your-business/ihm.se_hero-ihmpact.png

Event: IHMpact Your Business

IHMpact Your Business: live-streamade seminarier från IHM Business School i Göteborg. Här behandlar vi högaktuella ämnen inom försäljning, marknadsföring och företagande tillsammans med några av marknadens namnkunnigaste experter. Vår moderator Ricki Petrini vägleder oss inom teknikskiften, trender, omvärldsfaktorer och nyheter. Nästa event: 23 maj.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/bs/ai-salj/hero_ai-for-saljare.jpg

Ricki Dackén | Hur kan säljare använda AI?

Det här är ett inspelat webinar som sändes live där Riki Dackén, med sina många års erfarenhet inom sälj, berättade om möjligheterna inom Artificiell intelligens från säljarens perspektiv.
Läs mer
/globalassets/.old-new/webinar/230229-arne-andersson-kreativitet-for-okad-lonsamhet/hero_ihm.se-play2.jpg

Arne Andersson | Kreativitet för ökad lönsamhet - Trender fakta och analys

I detta webinar tar ecom-experten Arne Andersson med oss på en kunskapsresa genom den stormiga e-handeln - och ger konkreta tips på vad du som företagare bör tänka på för att lyckas öka lönsamheten online.
Läs mer
/globalassets/.old-new/webinar/230224-magnus-ang-sa-anvander-du-ai-i-ditt-seo-arbete/aiseo-webinar-nerladningsbart-frontbild.jpg

Magnus Äng | Så använder du AI i ditt SEO-arbete

I detta webinar visar Magnus Äng vägen in i framtidens SEO med fokus på AI och ChatGPT - fyll i dina uppgifter och ta del av hans bästa tips till hur du kan använda artificiell intelligens för att effektivisera ditt SEO-arbete.
Läs mer
/globalassets/.old-new/webinar/josef-beltzikoff-ledarskap-med-inspiration-fran-musikens-varld/webinar-nerladningsbart-frontbild-josef-beltzikoff2.jpg

Josef Beltzikoff | Ledarskap med inspiration från musikens värld

I detta webinar delar Josef Beltzikoff, kör- och orkesterchef vid Sveriges Radio, med sig av sina bästa tips till ett framgångsrikt ledarskap och vad andra organisationer och branscher kan dra för lärdomar från musikens värld.
Läs mer
/globalassets/.old-new/webinar/ricki-dacken-saljsvordomar/webinar-nerladningsbart-frontbild.jpg

Ricki Dackén | Vilka är svordomarna hos säljföretagen idag?

Säljexperten Riki Dackén ger i detta lunchwebinar sin bild av det snabbt förändrade kundbeteendet, som alla säljavdelningar brottas med att förstå idag. Vad krävs för att möta kundströmmarna på en digitalt transformerad handelsmarknad?
Läs mer
/contentassets/da4a37b814a441bc80679cf20b050706/magnus_ang.jpg

Magnus Äng | 5 insikter om Google’s senaste SEO-uppdatering

Helpful Content är en av Google’s senaste algoritmuppdateringar. Uppdateringen är viktig och signalerar vad som gäller framöver inom SEO-världen. Lär dig mer tillsammans med Magnus Äng.
Läs mer
/contentassets/bc1bee5eb8e3433ebc15b261536ee3d3/magnus_ang.jpg

Magnus Äng | 7 innehållstips till dig som är Social Media-ansvarig

I detta webinar delar Magnus med sig av 7 tips som kan optimera din förståelse för effektivt contentarbete - oavsett om din målgrupp är privatpersoner eller andra företag.
Läs mer
/contentassets/40e898efbf544e3b8b79b1c0ad30971d/ricki_petrini_ovriga_webinar_2.jpg

Ricki Petrini | Marcom trends - Socialt kapital

Vem har mest makt på nätet? En fråga som många ställer sig i tider då gränsen mellan avsändare och mottagare suddats ut. Influencers, företag och organisationer är alla på jakt efter inflytande. Hur påverkar det affären?
Läs mer
/contentassets/ca8686204b754041a8e57421382a363c/ricki_ekonomi.jpg

Ricki Petrini | Så förstår du ekonomi i en blixtsnabb värld

Grunden i alla framgångsrika företag är en god ekonomi. I det här samtalet diskuterar Ricki Petrini framtidens föränderliga ekonomiska landskap, och vilka nya krav arbetsmarknaden ställer på dig som vill jobba med ekonomi.
Läs mer
/contentassets/14f7c55a384b4987895fefe58bba93b4/ricki_ehandel.jpg

Ricki Petrini | Framgångsrecepten för morgondagens e-handel

Ricki Petrini modererar samtal inom e-handel om framgångsrecepten för morgondagens digitala handelsmarknad.
Läs mer

Ricki Petrini | Revolutionen i kundens köpresa

Idag måste hela försäljningstema vara kundreseexperter för att inte riskera att bli bortrationaliserade. Ricki Petrini modererar samtal inom försäljning och vad som karaktäriserar dagens säljroll.
Läs mer