Hoppa till innehåll

Webinar

Anmäl dig till ett kommande webinar - eller se ett från arkivet

Webinar

5/12 Prova på Public Bid Manager

Har du och ditt företag offentlig sektor som en del av er kundbas? Strävar ni efter att bli framgångsrika inom offentlig upphandling? Vill ni ta ett bättre helhetsgrepp om affärer business-to-government? Välkommen att få ett smakprov ur Public Bid Manager - Sveriges första management-utbildning för företag som säljer till offentlig sektor.

Inlägg skapat för:
2022-12-14
Webinar

7/12 Riki Dacken - Vilka är svordomarna hos säljföretagen idag?

Säljexperten Riki Dackén ger i detta lunchwebinar sin bild av det snabbt förändrade kundbeteendet, som alla säljavdelningar brottas med att förstå idag. Hur fungerar egentligen kunden 2022 - och vad krävs för att möta kundströmmarna på en digitalt transformerad handelsmarknad?

Inlägg skapat för:
2022-12-07
Webinar

Anna Björkeryd | Vem kan lyckas med Live Shopping?

Live Shopping tar blixtsnabbt mark inom svensk e-handel - och du kanske frågar dig, vad krävs för att lyckas? Det kan Live Shopping-experten Anna Björkeryd svara på!

Inlägg skapat för:
2022-09-15
Webinar

Magnus Äng | 5 insikter om Google’s senaste SEO-uppdatering

Helpful Content är en av Google’s senaste algoritmuppdateringar. Uppdateringen är viktig och signalerar vad som gäller framöver inom SEO-världen. Lär dig mer tillsammans med Magnus Äng.

Inlägg skapat för:
2022-09-14
Webinar

Ricki Petrini | Marcom trends - Socialt kapital

Vem har mest makt på nätet? En fråga som många ställer sig i tider då gränsen mellan avsändare och mottagare suddats ut. Influencers, företag och organisationer är alla på jakt efter inflytande. Hur påverkar det affären?

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Magnus Äng | 7 innehållstips till dig som är Social Media-ansvarig

I detta webinar delar Magnus med sig av 7 tips som kan optimera din förståelse för effektivt contentarbete - oavsett om din målgrupp är privatpersoner eller andra företag.

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Så förstår du ekonomi i en blixtsnabb värld

Grunden i alla framgångsrika företag är en god ekonomi. I det här samtalet diskuterar Ricki Petrini framtidens föränderliga ekonomiska landskap, och vilka nya krav arbetsmarknaden ställer på dig som vill jobba med ekonomi.

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Framgångsrecepten för morgondagens e-handel

Ricki Petrini modererar samtal inom e-handel om framgångsrecepten för morgondagens digitala handelsmarknad.

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Revolutionen i kundens köpresa

Idag måste hela försäljningstema vara kundreseexperter för att inte riskera att bli bortrationaliserade. Ricki Petrini modererar samtal inom försäljning och vad som karaktäriserar dagens säljroll.

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Vad kännetecknar en bra ledare?

Ricki Petrini modererar samtal om ledarskap. Vad kännetecknar en bra ledare på mellanchefsnivå? Och hur utvecklar man sitt ledarskap?

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Var befinner sig kunderna imorgon?

Var befinner sig kunderna imorgon? Ricki Petrini modererar samtal om marknadsföring och hur man skaffar sig de rätta verktygen för att hänga med i den digitala utvecklingen.

Inlägg skapat för:
2022-09-10
Webinar

Ricki Petrini | Marcom trends - Hållbar kommunikation

Ta del av marketing-experten Ricki Rebecka Petrinis insikter om vilka trender och faktorer som styr marketing-branschen idag. Här visar Ricki hur du möter konsumentens allt högre krav på att kunna spegla sig själva i marknadsföringen.

Inlägg skapat för:
2022-09-09