Sista dagen på Nelly och marknadsavdelningen!

Då var denna tio veckor långa och otroligt händelserika resan slut för min del.

Jag har fått ta del av jättemycket olika saker under mina praktikveckor och jag är otroligt nöjd över att fått vara på Nellys marknadsavdelning eftersom det var ett utav mina mål redan innan jag visste om jag kommit in på utbildningen eller inte.

För att specificera mer vad jag gjort under mina veckor så är det en grundlig kartläggning av nya marknader. Jag har suttit och gjort grundarbetet för sammarbeten med olika partners i för oss nya länder.

Eftersom man aldrig tidigare gjort något sånt här arbete så vet man för framtiden lite vad som gick bra respektive dåligt. Tillsammans med min handledare jobbade vi fram ett riktigt Case för hur man skall arbeta när man skall gå in på ny marknad. Min huvuduppgift här har vart att agera en förlängd arm ut på ny marknad och för framtiden finns nu en plan för hur man skall arbeta. Detta skall i sin tur underlätta och göra processen mer effektiv.

Eftersom Nelly är ett företag som ständigt växer har jag sedan jag kom hit fått vara med när Belgien lanserades på sajten. Dessutom har man även hunnit öppna NLY-Man!

Tre riktigt stora saker har lanserats under mina tio veckor. Förutom jobbrelaterade bitar har jag hunnit få vara med på en stor Kick-Off här på kontoret och även ett Film-Quiz med temat ”Oscarsgala” som anordnas en fredag. Små roliga saker som är stora motivationshöjare här. Kort och gott jag har haft en otroligt bra praktiktid och kunde inte önska mig något annat. Tio veckor har känts som en perfekt tid för att kunna sätta sig in ordentligt i arbetsuppgifterna, varken längre eller kortare tid hade vart bra!

Tackar för mig här på IHM-bloggen och hoppas att ni tyckt att det var lite spännande att hänga med mig. :)

//Mikaela