Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 10:56 9b5196f5-4ac2-4521-b672-eeaebe0db23b

Vita huset & Jag: "När Obama drack försoningsöl"

Författare: IHM Business School

Välkommen till ”Vita huset & Jag”, podden där Andreas Utterström i varje avsnitt berättar en verklig historia hämtad från det politiska livet från Kennedy till Trump.

En rolig eller spännande händelse, och vad det var som gjorde att det blev så, exempelvis när Rick Perry ville avskaffa tre myndigheter i USA och vid en utfrågning glömde av vilken den tredje myndigheten var, eller guvernören som försvann i sex dagar, eller när Sarah Palin trodde Afrika var ett land, hur blev det så?

Veckans avsnitt: "När Obama drack försoningsöl"En vit polis griper en svart professor. President Obama säger att det var korkat. Medierna blir galna. Och allt mynnar ut i The Beer Summit, gruppterapi i Vita husets trädgård.

Ladda ner avsnittet i Itunes eller Acast. Mycket nöje!

Podden ”Vita huset & Jag” hittar du på iTunes eller Acast, men för enkelhetens skull så kan du sätta upp dig på prenumerationslistan, så får du ett mejl med länk när vi publicerar nya avsnitt. Det här kommer garanterat att bli både intressant och roligt, så häng med!

Andreas Utterström är frilansjournalist med inriktning på amerikansk politik som han kommenterat i såväl Sveriges Radio som SVT.