Resan mot YH på IHM

Stina har fått upp ögon för IHM Yrkeshögskola och ska ta reda på om det kan vara nästa steg framåt. Häng med henne när hon träffar bland annat studenter och lärare från IHM och försöker ta reda på om en YH-utbildning här är rätt val framåt. (Inspelat 2021.)

Del 1 - Stina frågar studenter varför de valde IHM

I första avsnittet träffar hon Adina, Emilio och Kristina som alla studerar på IHM just nu. De berättar om varför de valde IHM Yrkeshögskola och vad de tycker är det bästa med IHM. Häng med!

Här hittar du alla YH-utbildningar på IHM Yrkeshögskola


Del 2 - Stina frågar hur man ansöker

I andra avsnittet träffar hon Anna som är chef över Antagningen på IHM. Nu får Stina svar på sina frågor om hur hon ansöker och vad som är viktigt att tänka på i antagningsprocessen.


Del 3 - Stina frågar om fördelarna med YH

I tredje avsnittet träffar Stina före detta IHM-studenterna My Persson och Deniz Yildiz. My jobbar idag som Business Manager och i ledningsgruppen för YH-utbildningen Account Manager B2B. Deniz jobbar som digital marknadsföringkonsult och är lärare i utbildningen Digital Analytics Specialist


Del 4 - Stina upptäcker IHM-orterna

I fjärde avsnittet ska Stina bestämma sig för vilken av IHM Business Schools studieorter hon ska välja. Blir det IHM i Göteborg, Malmö, Kalmar eller Stockholm? Fyra studenter deltar i samtalet och hjälper Stina i hennes val.


Del 5 - Stina frågar hur det är att studera på distans

I sista avsnittet upptäcker Stina ytterligare en möjlighet på IHM Yrkeshögskola: att studera på distans. Hon träffar Anders som studerar Agil projektledare, Stephanie som studerar Public Bid Manager och Peter som är utbildningsledare och distansexpert på IHM


Hur gick det sen? Stina har bestämt sig!

Stinas val föll på:

Alla våra digitala infomöten hittar du här!

Vi önskar Stina, och alla andra som söker, stort lycka till. Hoppas vi ses på IHM!