YH-studenter mötte sin framtid på näringslivsdagarna

Nyligen arrangerades IHM:s näringslivsdagar där företagen och våra YH-studenter fick chansen att visa upp sig för varandra och knyta värdefulla kontakter - följ med in i vimlet

Där näringslivet och framtiden möts

Näringslivsdagarna är en årlig tradition på IHM:s utbildningssäten i Stockholm, Göteborg och Malmö och dagarna har utvecklats till ett stort event på alla tre orterna. I takt med att Yrkehögskolan expanderar på IHM så kommer varje år fler och fler företag som vill informera om sin verksamhet och locka till sig studenter. Skulle ditt företag må bra av att synas utåt och nätverka med både framtida kompetens och andra företag så ta chansen och bli en del av vårt nätverk.

Bli en del av IHM:s nätverk och forma framtidens kompetens


En dörröppnare utöver det vanliga

Arbetsmarknadens stora intresse för IHM:s utbildningsprogram och studenter gör att våra näringslivsdagar blivit mycket viktiga forum för både LIA-platser och anställningar. För svenska företag representerar IHM högkvalitativ praktisk utlärning och en unik närhet till näringslivet, vilket gör våra YH-studenter hett eftertraktade på arbetsmarknaden. Är du intresserad av en ny karriär inom ekonomi, marknadsföring, administration eller försäljning så är IHM en dörröppnare utöver det vanliga.

IHM:s yrkeshögskola ger dig kompetensen näringslivet kräver

https://www.ihm.se/globalassets/yh/bilder/karin_lingsell_1200x800.jpg

Bästa sättet är att testa varandra!

För oss har LIA varit bra och en viktig rekryteringskanal. Målet för oss när vi tar emot en studerande på LIA är att personen skall få utföra så många olika arbetsuppgifter som möjligt med bra coachning.

Läs mer
https://www.ihm.se/globalassets/i-fokus/bilder/kian-ny.jpg

LIA hos ett professionellt konsultgäng

Kian Leigh Heera kom till Sverige för tolv år sedan från Trinidad. Han fick jobb som tågvärd på SJ, men hans dröm var att jobba med affärsutveckling och ledarskap.

Läs mer här

Video bredformat text