Examinationen avklarad!

Efter två år på IHM och utbildningen Säljare IT Solutions B2B har vi idag slutfört det sista, men kanske den viktigaste delen av vår utbildning.

Examensarbetet är inlämnat, klart och redovisat för vår examinator! Vårt uppdrag har varit att skriva marknadsplaner för de olika företag vi vart på under vår 16 veckor långa LIA.

För min grupps del blev det att skriva en marknadsplan för det företag jag numera också arbetar för - Print IT. Från alla olika håll i klassen har detta inneburit otroligt hårt arbete då många liksom jag själv, under perioden vi arbetat med ex-arbetet, samtidigt arbetat på de företag vi fått jobb på.

Men det gick, för idag blev ju alltsammans helt klart och jag tror många liksom jag själv längtat efter denna dagen! Så imorgon väntas våra betyg och därefter har vi bara diplomeringen kvar som kommer hållas på skolan den 29e Maj.

Två år har flugit förbi, och jag hoppas alla som följt bloggen under min tid på Nelly faktiskt förstått att jag helt bytte spår. Vilket jag inte ångrar en sekund!

Läs mer om Säljare IT Solutions B2B här

Läs mer om IHMs YH-utbildningar här