B2B säljare blir digital relationsbyggare

”Här är det kärleksfullt ledarskap och respekt för människan som gäller. Min själ mår bra här och jag känner att jag får de förutsättningar jag behöver för att växa och utvecklas inom min nya karriär.”

Atti Shamlou öser beröm över sin nya arbetsplats Business Reflex. Atti läste YH-utbildningen Säljare B2B (numera Account Manager B2B) och gjorde sin LIA här.

Nu, ett år senare, hälsas hon välkommen i sin nya roll som Digital Relationsbyggare. I intervjun berättar hon mer om den drömkultur som upplever på företaget, vad hon brinner för och varför sälj och marknad behöver jobba tillsammans.

Vad gör förresten en digital relationsbyggare? Det är B2B-säljaren som anpassar sig efter potentiella köparens beteende inom de digitala kanalerna för att sen hjälpa dem under köpresan.

Coolt, tycker vi och önskar lycka till i nya jobbet! Läs intervjun med Atti här.