IHM inleder samarbete med Framgångs-akademin

IHM Business School stärker sitt utbud genom unikt samarbete med Alexander Pärleros och hans succé Framgångsakademin.

”Vi ser ett stort värde i att erbjuda våra studenter ytterligare en dimension av inspiration och personlig utveckling tillsammans med Framgångsakademin. Reskill-upskill är framtiden; där vi fördjupar kunskapen vi har likväl som vi har ambitionen av att lära nytt.

Det är viktigare än någonsin att kombinera utbildning med personlig utveckling för såväl individ som företag”, säger Linda Thyrén, Marknadschef på IHM.

Vad innebär samarbetet?

Samarbetet innebär att studenterna på IHM kommer att ta del av Framgångsakademin. Framgångsakademin ger full access till de största profilerna i Sverige. Genom samarbetet får eleverna tillgång till de nycklar och verktyg för att förbättra sin säljteknik, minnesteknik, förhandlingsteknik, presentationsteknik och många fler tekniker som delas i profilernas kurser.

Syftet är att studenterna parallellt med sina studier och det de lär sig där ska jobba med mjuka faktorer och kunskap för att utvecklas ytterligare under sin utbildning.

"Jag gick själv IHMs utbildning och kände verkligen hur mycket det gav mig i min karriär. Därför känns det som en dröm att få inleda detta samarbete med IHM och göra denna resa ihop för att ta nästa steg för att utveckla svenskt näringsliv och ta fram nya talanger för framtiden", säger Alexander Pärleros, grundare och vd, Framgångsakademin.


https://www.ihm.se/globalassets/bilder-regular-page-hero-1312x540/alexander-parleros.jpg

Möt IHM:aren Alexander Pärleros

Influencern och framgångsikonen Alexander Pärleros har lyckats med mycket, inte minst Framgångspodden, som dagligen inspirerar hundratusentals människor runt om i Sverige. Han tog examen Marknadsekonom DIHM på IHM - den enda skolan han studerat vid efter gymnasiet. 

Läs intervjun

Hur får jag tillgång till Framgångsakademin?

Framgångsakademin erbjuder onlinekurser och ett community där Sveriges ledande experter inom personlig utveckling, ledarskap, entreprenörskap, kreativitet och hälsa delar med sig av sin kunskap. Utöver plattformens onlinekurser ger ett medlemskap tillgång till workshops, live Q&As, workbooks och träningsverktyg.

  • Läser du en DIHM-utbildning på IHM under våren 2022?
    Då får du gratis tillgång till Framgångsakademin under ett års tid.
  • Är du alumn från IHM? Eller läser någon av våra andra utbildningar, t.ex. en YH-utbildning?
    Då får du tillgång till Framgångsakademins utbud till kampanjpriset 999:- för 6 månader (ord. pris 2994:-) eller 1495:- för 12 månader (ord. pris: 5988:-)

Ta del av erbjudandet genom att maila helle@framgangsakademin.se Skriv ditt namn, ev. företag, om du vill prenumerera i 6 eller 12 månader, samt vilken utbildning du läser/läste på IHM.

Erbjudandet gäller fram till 31/1 2022.