Hoppa till innehåll

Aktuell kunskap och förmåga att agera

Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper företag med små och stora utbildningsinsatser för att öka konkurrenskraften och skapa framtidens affärer.

På IHM skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. I 50 år har IHM utbildat människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar.

Aktuell och relevant kunskap och träning i skarpa case ökar dina medarbetares förmåga att gå från ord till handling.

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts internationell forskning kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag.

VAD BEHÖVER DU OCH DINA MEDARBETARE?

Ring våra affärsutvecklare!

Inspiring people to create future business

Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

Hos oss får intraprenörer och entreprenörer omge sig med likasinnade som sporrar dem till vassare idéer och hjälper dem att finslipa. Vi ger medarbetare aktuell och relevant kunskap för att de ska bli mer självgående och ta ansvar för sitt bidrag till affären.

Efter en tids hårt arbete på IHM stärker de sina företag med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och förändra. De skapar framtidens hållbara affärer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.