Hoppa till innehåll
None None 08/22/2023, 14:26 fb973e60-9dad-496b-9795-3de923b7d48a
hero1

Wesport och IHM i nytt samarbete

Att förbereda sig för livet efter idrottskarriären är av avgörande betydelse. Även om idrottsframgångar kan vara fantastiska, är det viktigt att ha en plan för framtiden när den aktiva karriären når sitt slut. Det är här som utbildningssamarbetet mellan IHM och Wesport kommer in i spelet.

image

Genom samarbetet mellan Wesport och IHM Business School kan vi nu erbjuda idrottare en effektiv och snabb väg för att skaffa sig kompetens inom ledarskap och affärsutveckling - kunskap, egenskaper och förmågor som kan komma att vara av mycket stor betydelse i övergången mellan idrottskarriären och en framgångsrik karriär inom en ny bransch.

Att förbereda sig för livet efter karriären är en investering i långsiktig framgång och personlig utveckling. 

WESPORT15

När du använder rabattkoden WESPORT15 i kassan på IHM.se får du som är ansluten till Wesport 15 % rabatt på din utbildning. Detta erbjudande gäller alla IHM:s utbildningar förutom de som arrangeras via IHM Yrkeshögskola.

Vad erbjuder IHM?

IHM:s utbildningar är riktade mot alla som vill till placera sin kompetens framkant och säkra sin professionella framtid.

Våra öppna utbildningar är uppdelade i våra terminslånga Degree-utbildningar, våra kortare upskill/reskill-kurser och våra ledarskapsutbildningar.

Vi erbjuder utbildning både på våra IHM-orter i Stockholm, Malmö och Göteborg och på distans.

Här följer fyra utvalda utbildningar som vi tror kan matcha din professionella situation

Kontaktuppgifter till Hör gärna av dig till mig om du har några frågor - så berättar jag mer!

Roll: ● Elisabet Ek

Telefon: 040-601 23 08