MER

En arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte

På IHM samlas människor som har viljan och drivkraften att förändra, som vill utveckla affärerna och finna andra vägar än konkurrenterna. Unga entreprenörer, företagsledare och ledningsgrupper från olika branscher byter erfarenheter, ser andra perspektiv och får nya värdefulla kontakter.

Möt några av våra certifierade handledare

Gedigen erfarenhet från verkligheten, god pedagogisk förmåga och passion för att utveckla individer och företag

Hitta dina framtida medarbetare på IHM

Många av våra program utvecklas i nära samverkan med partnerföretag och skräddarsys efter företagens efterfrågan på kompetens och yrkesroller.

Läs om våra samarbetspartners runtom i världen

Genom partnerföretag har vi tillgång till den senaste forskningen, metoder och koncept som hjälper ledare och medarbetare att nå sin fulla potential.

Svårt att hitta människor med rätt kompetens? Fråga oss.

Partnerföretagen i vårt Advisory board är med och formar innehållet när vi tar fram nya utbildningar. De kommer med input kring rekryteringsbehov framgent och vilken kompetens som krävs. Hela affärsmodellen bygger på att gemensamt utvecklingsarbete med partnerföretagen ger gemensam framgång.

Inspiration, kunskap och nätverkande

Med våra seminarier vill vi inspirera till att lära om och lära nytt. Vill du känna på energin och erfarenhetsutbytet, är du välkommen att prova-på något av våra öppna program.

Kontakta mig!

Jag vill veta mer
Till toppen av sidan Till topp