MER

2000-talets analfabeter kommer inte vara de som inte kan läsa eller skriva, utan de som inte kan lära av, lära om och lära nytt.

Alvin Toffler

"På IHM kretsar allt kring affären"

Med IHM som partner får ledare och medarbetare rätt förutsättningar att bli mer självgående och tillsammans skapa ett konkurrenskraftigt företag med förmåga till ständig förnyelse. Hör av dig till oss med dina tankar och utmaningar!

Mia Flygring, affärsområdeschef företag

tel. 031-335 20 82, mia.flygring@ihm.se

Johan von Walkendorff, senior affärskonsult Stockholm

tel. 08-657 00 48, johan.walkendorff@ihm.se

Charlotta Jelkeby, senior affärskonsult Göteborg

tel. 031-335 20 64, charlotta.jelkeby@ihm.se

Henrik Jönsson, Qualified Partner Malmö

tel. 040-601 23 10, henrik.jonsson@ihm.se

Sara Rönnqvist, senior affärskonsult Stockholm

tel. 08-657 00 11, sara.ronnqvist@ihm.se

Joakim Forsgren, senior affärskonsult Stockholm

tel. 08-657 10 07, joakim.forsgren@ihm.se

Riki Dackén, senior affärskonsult

tel. 031-335 23 43, riki.dacken@ihm.se

Ismail Bublic, senior affärskonsult Borås

tel. 031-335 20 26, ismail.bublic@ihm.se

Annica Rasmusson, Projektledare Företag Göteborg

tel. 031-335 20 34, annica.rasmusson@ihm.se

Denice Honkanen, Projektledare Företag Stockholm

tel. 08-657 00 17, denice.honkanen@ihm.se

Ledarskap som samordnar kraften mot rätt mål

"Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, konfrontera dåliga beteenden, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs." Petra Rosenberg, ansvarig ledarutveckling

Management som utvecklar processer och affärer

"Management handlar bland annat om att sätta kunden och människorna i centrum för allt som pågår i affärsverksamheten och samtidigt uppfylla kraven på tillräcklig lönsamhet och likviditet." Mats Engström, strategisk utvecklingschef

Stiftelsen IHM - mitt i näringslivet sedan 1968

I 50 år har IHM utbildat människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar. I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. 

Här skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper dagligen företag med små och stora utbildningsinsatser - allt ifrån analys till långsiktig kompetensförsörjning i företagsakademier. 

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts den senaste forskningen kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag. 

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 

 
 

Jag vill veta mer

Till toppen av sidan Till topp