MER

Business unusual

För att lyckas måste man ta risker. Och för det krävs mod. Omge dig med andra modiga människor som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom. IHM ar ett brett utbud av utbildningar för dig som ser jobbet som mer än ett arbete.

"På IHM kretsar allt kring affären"

Med IHM som partner får ledare och medarbetare rätt förutsättningar att bli mer självgående och tillsammans skapa ett konkurrenskraftigt företag med förmåga till ständig förnyelse. Hör av dig till oss med dina tankar och utmaningar!

Christian Castwall, affärsområdeschef Business Excellence

M +46 735 58 26 15, christian.castwall@ihm.se

Johan von Walkendorff, Affärsutvecklare

M +46 730 43 74 76, johan.walkendorff@ihm.se

Charlotta Jelkeby, Affärsutvecklare

tel. 031-335 20 64, charlotta.jelkeby@ihm.se

Henrik Jönsson, Qualified Partner Malmö

tel. 040-601 23 10, henrik.jonsson@ihm.se

Sara Rönnqvist, Affärsutvecklare

tel. 08-657 00 11, sara.ronnqvist@ihm.se

Joakim Forsgren, Affärsutvecklare

M +46 767 24 21 17, joakim.forsgren@ihm.se

Riki Dackén, Affärsutvecklare

tel. 031-335 23 43, riki.dacken@ihm.se

Ismail Bublic, Affärsutvecklare

tel. 031-335 20 26, ismail.bublic@ihm.se

Annica Rasmusson, Projektledare Företag

tel. 031-335 20 34, annica.rasmusson@ihm.se

Denice Honkanen, Projektledare Företag

M +46 704 21 21 59, denice.honkanen@ihm.se

Mia Flygring, Chef Volvo Cars Business School

tel. 031-335 20 82, mia.flygring@ihm.se

Ledarskap som samordnar kraften mot rätt mål

"Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, konfrontera dåliga beteenden, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs." Petra Rosenberg, ansvarig ledarutveckling

Management som utvecklar processer och affärer

"Management handlar bland annat om att sätta kunden och människorna i centrum för allt som pågår i affärsverksamheten och samtidigt uppfylla kraven på tillräcklig lönsamhet och likviditet." Mats Engström, strategisk utvecklingschef

Stiftelsen IHM - mitt i näringslivet sedan 1968

I 50 år har IHM utbildat människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar. I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. 

Här skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper dagligen företag med små och stora utbildningsinsatser - allt ifrån analys till långsiktig kompetensförsörjning i företagsakademier. 

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts den senaste forskningen kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag. 

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 

 
 

Jag vill veta mer

Till toppen av sidan Till topp