Vill du komma vidare? Välj IHM Business Management!

IHM Business Management är vårt populäraste program. Kanske för att det är både en ögonöppnare och en dörröppnare. Det ger dig förståelse för vad som gör ett företag lönsamt, ett affärsspråk som gör dig trovärdig och självförtroende att ta dig vidare till nya roller. Du läser parallellt med jobbet, tränar på riktiga case och knyter nya kontakter.

Driver du eget företag, får du den allra bästa plattformen för att utveckla affärerna vidare och ta dig an nya utmaningar. Vill du avancera, förbereder vi dig på alla tänkbara sätt för nya, kvalificerade uppgifter. På ledande positioner i näringslivet finns tiotusentals IHM:are som lagt grunden för sina karriärer på IHM, väl medvetna om kraften i självförtroende, förmåga och aktuell kunskap.

 

OM IHM BUSINESS MANAGEMENT : 

IHM Business Management kan läsas som fristående certifikat men utgör även termin 1 i diplomutbildningen Marknadsekonom DIHM. Examen Marknadsekonom DIHM är en investering i en erkänd examen, som sätter dig på kartan och öppnar dörrar i företagsvärlden.

16 tillfällen, 1 pass i veckan, plus självstudier och projektarbete, tot ca 10-12 tim/vecka. Ladda ner schema här Stockholm  Göteborg  Malmö.

Utb.avg 57 900 kr, reg.avg 2 500 kr. Litteratur ingår.
 

Vill du diskutera dina behov med en utbildningsrådgivare? Boka tid här!

 

 

DELTAGARE PÅ IHM BUSINESS MANAGEMENT :

"IHM Business Management gav mig en större förståelse för varför vi gör som vi gör. Jag kom till IHM med mer kunskap än vad jag trodde men Business Management gjorde att jag kunde sätta ord på saker och ting, vilket gjorde mig mer självsäker och bidragande i viktiga frågor/beslut på företaget." 
Robert Holmgren, Chef, Robetoy AB

"Det bästa med Business Management var att återkopplingen blev omedelbar från teori och in i verkliga arbetslivet genom praktiska verkliga case från företagen. Exempel: när SAS kom med sin kvartalsrapport var det den vi diskuterade den veckan. Jag kunde direkt efter varje lektion använda och spegla min egen verksamhet." 
Annelie Nordström, Ägare, Ask & Embla

"Att jag hade läst Business Management utbildningen var en starkt bidragande faktor till att jag fick erbjudande om tjänsten som affärsområdeschef på Manpower."
Marie Camemyr, HR specialist, Crane Currency

"En bra utmaning som gav mig den kunskap jag behövde för att bli en starkare affärsman och kunna fatta rätt beslut." 
Alexander Pärleros, VD, Mobilio

"Det är underbart att få så ett litet frö och se hur deltagarna växer under terminen och ser på sitt företag med andra ögon." 
Michael Engström, delägare Ahrens och handledare på IHM Business Management

Nyfiken på vilka som går på IHM Business Management? Läs intervjun med utbildningsrådgivare Johan Rudén här!

 

Boka plats nu! Klicka här för att ansöka.
Välj en tid som passar direkt i kalendern!
IHM Business Management ger dig affärsförståelse, helhetsperspektiv och verktyg för att analysera och utveckla en lönsam affärsverksamhet.
Till toppen av sidan Till topp