// //

Att leda människor, projekt och företag

Att leda projekt och hela verksamheter är långt ifrån bara budgetar, tidplaner och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål. 

I rollen som projektledare, chef och företagsledare är det din uppgift att få medarbetarna att se samma målbild och att vilja göra sitt yttersta för att nå dit. För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker. Vad driver dem och vad triggar dem? Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra?  

Välkommen till en spännande förmiddag, då du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som projektledare, projektbeställare, chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera. 

Du får träffa två av våra uppskattade lärare på IHM Projektledning och IHM Verksamhetsstyrning som ger dig en inblick i dessa båda utbildningar och berättar hur IHM kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Du får också möjlighet att boka kostnadsfri personlig rådgivning. Vi bjuder på lätt lunch.

Båda dessa utbildningar kan läsas som fristående enterminsprogram men är också valbara som del i examen Marknadsekonom DIHM.

Datum

Göteborg 11/4

Malmö 20/10

Stockholm 7/11

 

 

För dig som vill lägga grunden för ett hållbart ledarskap som får andra att växa.
För dig som vill bygga en snabbrörlig organisation och bli en mästare i att leda förändring.
Till toppen av sidan Till topp