Hoppa till innehåll

Event

Genom föreläsningar, prova på-lektioner, seminarier, informationsmöten och webinar bjuder vi på ny kunskap som utvecklar näringslivet. Vad vill du inspireras av och lära dig mer om?

Filtrera

Ort
Datum
Visar kommande event under 2020

November

Event

Att argumentera på ekonomiska - Business Finance online

Datum:
24 november 2020, kl 11:30
Ort:
Online

Välkommen på ett smakprov ur utbildningen IHM Business Finance - programmet för dig som jobbar som affärs- och verksamhetsansvarig och vill få en helhetssyn på kopplingen mellan företagets affärsmodell och den ekonomiska styrningen - full kontroll över affärsbesluten med andra ord.

Event

Sales & Marketing Management - påverka genom försäljning och ledarskap

Datum:
25 november 2020, kl 16:00
Ort:
Online

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Men hur bygger man då en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken? Möt två av våra omtyckta IHM lärare och få en känsla för IHM Sales and Marketing Management.

Event

Prova på Business Management

Datum:
26 november 2020, kl 11:30
Ort:
Online

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas idag och i framtiden? Välkommen att prova på IHM Business Management Online

December

Event

Hur driver man egentligen ett framgångsrikt projekt?

Datum:
2 december 2020, kl 12:00
Ort:
Online

Oavsett bransch eller arbetsplats sker merparten av allt arbete i projektform idag. Här är det en fördel att ha förmågan att organisera, planera och leda processer samt samarbeta med olika människor. Varmt välkommen till ett smakprov ur vår Projektledarutbildning där vi delar vår filosofi om att en duktig projektledare skall kunna leda vilket projekt som helst på ett affärsmässigt sätt.

Visar kommande event under 2021

Januari

Event

Att leda och kommunicera utifrån olika personligheter

Datum:
22 januari 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Att kommunicera på ett tydligt sätt oavsett om du är ledare eller medarbetare är långt ifrån självklart. Vad kan jag som ledare och medarbetare göra för att påverka till ett bättre resultat?

;