Hoppa till innehåll

Event

Genom föreläsningar, prova på-lektioner, seminarier, informationsmöten och webinar bjuder vi på ny kunskap som utvecklar näringslivet. Vad vill du inspireras av och lära dig mer om?

Filtrera

Ort
Datum
Visar kommande event under 2020

November

Event

Svante Randlert: Tänk om vi måste tänka om

Datum:
5 november 2020, kl 12:00
Ort:
Online

Ingen hade kunnat gissa sig hur 2020-talet skulle inledas och samtidigt är det nya decenniet exakt så futuristiskt och innovativt som man föreställt sig. Välkommen till ett spännande lunchwebinar som kommer att handla om vad du behöver göra idag, för att prestera bättre i morgon.

Event

Prova på Key Account Manager

Datum:
10 november 2020, kl 11:30
Ort:
Online

Välkommen att prova-på IHM Key Account Management - online. Du får en inblick i hur du kan utveckla din förmåga att på ett planerat och professionellt sätt etablera och utveckla affärssamarbeten.

Event

Prova på Verksamhetsstyrning

Datum:
13 november 2020, kl 11:30
Ort:
Online

Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra? Välkommen till en spännande prova på-lektion där du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera.

Event

Ledares beslutsfattande och dess effekt på resultat

Datum:
19 november 2020, kl 08:30
Ort:
Online

Hur fattar du beslut som ledare och hur uppfattas det av din omgivning? Vad innebär det i praktiken? Under webinaret fokuserar vi på beslutsstilar och vilken effekt det har på engagemang och resultat. Välkommen!

Event

Sales & Marketing Management - påverka genom försäljning och ledarskap

Datum:
25 november 2020, kl 16:00
Ort:
Online

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Men hur bygger man då en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken? Möt två av våra omtyckta IHM lärare och få en känsla för IHM Sales and Marketing Management.

Event

Prova på Business Management

Datum:
26 november 2020, kl 11:30
Ort:
Online

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas idag och i framtiden? Välkommen att prova på IHM Business Management Online

;