Drift- & supporttekniker med verksamhetsintresse

Vill du arbeta med IT drift och användarsupport med stort eget ansvar i en trevlig och progressiv miljö? Är du intresserad av att till viss del även få möjlighet att arbeta med verksamhetsfrågor och att ibland driva egna projekt?

IHM Business School söker nu en Drift- och Supporttekniker med verksamhetsintresse till Göteborg. Du kommer att ingå i IHMs centrala IT funktion och kommer att arbeta självständigt och ensam ansvara för helpdesk i Göteborg. Tillsammans med en kollega kommer du även att arbeta med helpdesk för IHMs personal i Malmö, vilket kommer att ske på distans.

Du kommer att arbeta med support av IHMs personal på plats eller via telefon, e-post och fjärrstyrning. Arbete med support av IT-relaterade ärenden såsom operativsystem, nätverk, printers, Microsoft-applikationer samt branschspecifika applikationer ingår. Dessutom ska du ansvara för drift av vissa utvalda system samt kunna driva vissa tekniska frågor.

Något som utmärker denna roll är att du får ingå i ett litet och starkt IT-team som arbetar brett med frågor inom IT, teknik och därtill hörande frågor. I rollen kommer du därför att driva andra slags processer och projekt, som t.ex. avtalsarbeten och upphandlingar med leverantörer och diverse samarbetsparter. Du kommer även att koordinera och driva vissa egna projekt. Utifrån din nyckelroll kommer du även att kunna påverka teknikval. Vidare kommer du att få möjlighet att delta i IHMss satsning inom området e-learning. Därför är det viktigt att du tycker om att ha en bred teknisk roll, och att du har ett verksamhetsintresse.

Kompetenskrav 
I rollen är det viktigt att du självständigt kan hantera och ansvara för IHMs IT-infrastruktur. Därför söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom området med:

 • Användarsupport (klienter, programvaror) och inköp, installation och konfiguration av enheter
 • Windows 7 och senare
 • Microsoft Exchange (2010 och senare)
 • MS Office 2013
 • Administration av Microsoftmiljö; bl.a. Active Directory
 • Windows Server 2000-2012 R2
 • WMware vsphere 5
 • TCP/IP, nätverkshantering, infrastruktur, gärna på routingnivå
 • Administration av brandväggar m.m.
 • Switchar, VLAN
 • Servrar, SAN, Fiberswitchar, UPS, Skrivare
 • Antivirus & Backup
 • Språk: Svenska & Engelska.

Personliga egenskaper
Du har ett gediget IT-intresse och kan arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att dokumentera ditt arbete. Som person är du en lagspelare med god social förmåga som gillar att hjälpa andra. Det är viktigt att du vill jobba både med helpdesk och drift för att du ska trivas med jobbet. Du tycker det är roligt att driva och implementera projekt, samt har även ett verksamhetsintresse.

Ansök nu!
I denna rekrytering samarbetar IHM Business School AB med Dfind IT. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Radin Golrokh på 0722-01 60 93 eller radin [dot] golrokh [at] dfind [dot] se

Placering: Göteborg

Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola med rötter i Göteborgs universitet.  Verksamheten bedrivs i ett aktiebolag som är ägt av den ideella stiftelsen IHM. 2013/14 omsatte IHM 158 Mkr och hade 4 000 deltagare i öppna och företagsanpassade program. Varje år deltar ca 300 föreläsare och lärare från näringslivet på IHMs egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

På IHM utbildas människor i yrkeslivet inom affärsmannaskap, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, affärsekonomi och mycket mer. IHM är ett mycket välkänt varumärke i näringslivet, och många organisationer söker medarbetare som gått på IHM eller skickar sina medarbetare hit för vidareutbildning. 

 

Till toppen av sidan Till topp