Sökes: Kontakter i USA!

Min resa började för nästan två år sedan då min tankar riktades åt att flytta utomlands. Under denna tid studerade jag till Företagssäljare på IHM Business school samtidigt som jag hade en marknads- och kommunikationskoordinator utbildning från IHM i ryggen. Mina drömmar riktades mot ett land med mycket utmaning och där marknaden för marknadsförare är rena smörgåsbordet. Allt är möjligt och som många säger, drömmarnas land. 

USA blev min utmaning och jag visste att jag skulle ta mig dit, vilket jag gjorde. Efter snart 1,5 år och med endast ett halvår kvar av min utbildning på Johnson & Wales University i Miami, Florida har jag samlat på mig mer erfarenheter än vad jag någonsin kunnat drömma om.  Att försöka göra sig förstådd med allt vad en marknadskommunikatör och företagssäljare från IHM har lärt sig på engelska var inte direkt en lätt match till en början. Att växla från den Svenska kulturen till den Amerikanska var som att möta en kamel på Stockholms gator, väldigt främmande. Jag kunde sätta saker i olika perspektiv och kunde hämta både positiva och sämre erfarenheter av båda världar. Jag har fått lära mig att allt går om man bara vill, utmaningar är det som driver mig, att förändringar får en att se saker ur andra vinklar vilket jag hämtar inspiration ifrån. Med ett genomtänkt mål, ett driv tillsammans med erfarenheter i livet kan du gå hur långt som helst!

Min utbildning på Johnson & Wales University, där jag läser marknadsföring, tar slut nu i november och ett nytt kapitel i mitt liv väntar. Det är dags att testa vingarna på den Amerikanska arbetsmarknaden. Jag vänder mig därför till er läsare för att höra om det är någon som har kontakter på företag som är verksamma i Miami, Florida.

Mitt CV finner ni här: www.linkedin.com/pub/malin-andrén/28/149/993/ och maila mig gärna på Maline_andren [at] hotmail [dot] com 

 

Malin 

Miami, FL

 

2 april 2014
Till toppen av sidan Till topp