Vita huset & Jag: "När Bush trodde kriget var över"

Välkommen till ”Vita huset & Jag”, podden där Andreas Utterström i varje avsnitt berättar en verklig historia hämtad från det politiska livet från Kennedy till Trump. En rolig eller spännande händelse, och vad det var som gjorde att det blev så, exempelvis när Rick Perry ville avskaffa tre myndigheter i USA och vid en utfrågning glömde av vilken den tredje myndigheten var, eller guvernören som försvann i sex dagar, eller när Sarah Palin trodde Afrika var ett land, hur blev det så? 


Veckans avsnitt: "När Bush trodde kriget var över"
George W Bush var ingen stor talare. Men det stora problemet våren 2003 var banderollen. Där stod: "MISSION ACCOMPLISHED".

Ladda ner avsnittet i Itunes eller Acast. Mycket nöje!

Podden ”Vita huset & Jag” hittar du på iTunes eller Acast, men för enkelhetens skull så kan du sätta upp dig på prenumerationslistan du hittar här på sidan, så får du ett mail med länk när vi publicerar nya avsnitt. Det här kommer garanterat att bli både intressant och roligt, så häng med!

 

 

 

 

 

 

 

Andreas Utterström är frilansjournalist med inriktning på amerikansk politik som han kommenterat i såväl Sveriges Radio som SVT.

 

8 december 2016
Ny podd - prenumerera här
IHM Digital Business Transformation
HUR viktigare än VAD - Läs mer!
Företagen inför nya tekniker och innovationer
Läs första delen i Mats Wahlströms bloggserie.
Till toppen av sidan Till topp