Vill du vara med och utveckla turismen i Sverige? Då går du en ljus framtid till mötes.

I vår YH-utbildning Konceptutvecklare Event & Besöksnäring får du precis den kompetens våra partnerföretag efterfrågar, och de står redo att ta emot våra YH-studenter på praktik (LiA) och på sikt även att anställa. Möt några av dina potentiella arbetsgivare här!

 

 yrkeshögskola yh-utbildning event utbildning turismutbildning turism

"Svensk turism är en näring under stark tillväxt samtidigt som konkurrensen ökar sett ur ett globalt perspektiv. För att säkra en fortsatt tillväxt med god lönsamhet krävs professionell utveckling av erbjudandet till gästen. IHMs utbildning Konceptutvecklare Event och Besöksnäring svarar mot de kompetensområden kring affärsmannaskap, affärsutveckling, paketering och marknadsföring som efterfrågas och som är avgörande för att den svenska turistnäringen ska kunna utvecklas och möta en växande efterfrågan."
Jörgen Bergström, affärsutvecklingschef, SCR Svensk Camping

”Vi vill vara med att fortsätta utveckla branschen och IHM är den partner vi vill göra det tillsammans med. Vi bidrar i ledningsgruppsarbete, gästföreläsningar, examensuppdrag och LIAplatser. Utbildningen ger en affärsmässig kompetens och nödvändiga branschkunskaper. Vi har ett anställningsbehov på ca 10 medarbetare på 3-5 års sikt”
Fredrik Broman, säljansvarig, Skistar

”Utbildningsbehovet är stort inom besöksnäringen av affärskunskaper där branschen måste bli vassare. De närmaste åren utvecklas vår verksamhet och behovet av nya personer. Vi genomför gästföreläsningar, handleder LIA-studenter och utformar examensuppdrag”
Stefan Pettersson, marknadschef, Destination Uppsala AB

”Branschen har behov av affärsmässig kompetens med inriktning mot paketering/marknad/försäljning. Vi är ett växande konsultbolag och är aktiva i utbildningen genom ledningsgrupp, gästföreläsningar och som LIA-företag. Vi har ett rekryteringsbehov av 10 personer de närmaste åren”
Björn Arvidsson, VD, Razormind AB 

”Skara Sommarland utvecklas ständigt som nöjespark och Skara Sommarland kommer med största sannolikhet att behöva just den spetskompetens som yh-utbildningen Konceptutvecklare Event och Besöksnäring innebär."
Rickard Bender, Sales Manager, Skara Sommarland Nöjes AB

”Xtravel har rekryteringsbehov av konceptutvecklare inom de närmaste åren på ca 4 personer. Vi tar gärna emot fler studenter från utbildningen som en del i rekryteringsprocessen, eftersom det ger god förståelse av alla delar av verksamheten”
Mattias Lindmark, teammanager/marknadsföring, Xtravel

”Vi behöver rekrytera konceptutvecklare nationellt, regionalt och lokalt, med kompetens inom affärsmannaskap, projektledning, affärsutveckling. Vi kommer att vara delaktiga i ledningsgrupp, som LIA-företag och genomföra gästföreläsning”.
Johan Olofsson, Managementkonsult, Svensk Destinationsutveckling

Fakta om Konceptutvecklare Event & Besöksnäring:

YH-utbildning på heltid under två år, inklusive praktik/LiA.
Startar nu i höst i Stockholm och Göteborg. 

Läs mer om utbildning och gör en intresseanmälan här!

 

25 april 2016
Mimmi berättar om sin LiA på True Stories
IHMs YH-utbildning Konceptutvecklare Event & Besöksnäring ger dig goda chanser till jobb.
Efter 5 år på TUI valde Jacob Konceptutvecklare Event & Besöksnäring
Möt Sanna som läser YH Konceptutvecklare Event & Besöksnäring
Frågor och svar gällande YH på IHM.
Möt några av våra YH-studenter. Klicka här!
Till toppen av sidan Till topp