// //

Vilka är de digitala stjärnorna i dagens verklighet*?

Vem förklarar bäst? Vem kan utmana, inspirera och kunskapsdela på ett sätt som ger en wow-känsla? Är det du? Eller kanske någon du känner?  Tipsa oss gärna! Skicka namn och varför du eller den du tipsar om är den rätte till tipsa [at] ihm [dot] se

Som kompetenspartner arbetar IHM Business School hela tiden med att erbjuda näringslivet kompetensutvecklande möjligheter med stark koppling till dagens verklighet*. Att utbildningar som till exempel Digital Marketing & Sales Analytics, E-commerce Manager och Digital Marketing, har utvecklas är därför inte så konstigt. Inte heller att ett kontinuerligt arbete bedrivs för att vidareutveckla befintligt utbud eller att vårt interna arbete, som hos de flesta företag, förändras i snabb takt. Nu växlar vi upp ytterligare och vill självfallet göra detta tillsammans med de bästa inom management, marknadsföring och försäljning med digitala förtecken, så maila dina tips! tipsa [at] ihm [dot] se är mailadressen!

*Dagens verklighet enligt IHM
Bara en snabbscanning på de jobbannonser som finns på LinkedIn och vi kan konstatera att företagens behov av digital kompetens är påtagligt. Vi kan vidga scanningen och läsa spaltmeter av nyhetsartiklar, gå på föreläsningar och events eller se på utbudet av YH-utbildningar som blev beviljade i år för att komma till samma slutsats – det svenska näringslivet är i behov av kompetens för att lyckas i den verklighet vi lever i idag. En verklighet, en värld, som pågår såväl i vår fysiska som digitala miljö.

En Twitter-QnA om Digital Marketing utrycker detta som ”Online is the real world too”. Oskar fyra år uttrycker det genom att fråga “Mamma? Vad hade egentligen morfar för spel på sin Ipad när han var liten?”. För Oskar finns det inte en verklighet där den digitala verkligheten inte är en del av hela hans verklighet. Så – det är alltså hög tid att göra slut med den digitala världen! Vi kan inte längre prata om det ”digitala” som om det är en annan värld – det är en del av den verklighet vi lever i och det är upp till dig, skolor, arbetsplatser och hela samhället att välja hur man förhåller sig till det.

17 februari 2016
Till toppen av sidan Till topp