// //

Vi lever som vi lär!

Vi pratar ofta om vikten av att ha lärare, handledare och föreläsare direkt från näringslivet för att skapa aktuell kunskap som direkt kan omsättas i praktiken och bidra med direkt affärsnytta. Det här är en av grundpelarna i IHMs verksamhet och det är även många andra på IHM som verkar i näringslivet, med egna företag eller styrelseuppdrag. För någon vecka sedan fick vi ett glatt besked från en av våra utvecklingsansvariga, Mats Wahlström, som tillsammans med sina kollegor på Poppels Bryggeri fick ta emot pris som årets nyföretagare i Härryda. Stort grattis Mats och ni andra, vi ser fram emot segerölen!

 

MOTIVERING ÅRETS NYFÖRETAGARE 2013

Årets Nyföretagare har från ingenting på mindre än två år skapat ett kraftfullt företag och ett starkt varumärke. Man har baserat på entusiasm för produkten och entreprenörsvilja parat med goda kunskaper om såväl produktframtagning som marknadsföring nått en formidabel framgång.

Redan ett år efter produktionsstart har man nått sådana volymer att man planerar investeringar för ökad kapacitet. Produkterna har nått ett mycket gott renommé och har vunnit flera nationella priser.

Det som framför allt imponerar är dels kunskapen och känslan för produkten och dels det skickliga varumärkesbyggandet byggt på produktkvalitet, design, kommunikation och ”storytelling” genom sociala medier.

Företaget har idag fem anställda medarbetare. 

Utöver pristagarna står ytterligare 12 aktieägare som grundare och entreprenörer i företaget.

Till Årets Nyföretagare har utsetts 
Daniel Granat, Petter Gunnarsson och Mats Wahlström
med företaget POPPELS Bryggeri AB.

Styrelsen för NyföretagarCentrum Härryda önskar företaget fortsatt framgång. 

Med på bilden även Monica Crusner, styrelsens ordförande i NyföretagarCentrum Härryda

2 april 2014
Till toppen av sidan Till topp