Utöka ditt nätverk 30/3, globalt!

Vi fick ett mail från Fabian Spennare, student på IHM Säljare B2B, i helgen, vi tyckte att det verkade riktigt spännande så här nedan ser du mailet i något förkortad version, så nu är det bara att göra som Fabian säger, lycka till!

Hej IHM!

Fabian heter jag och studerar på IHM Business School och utbildningen Säljare B2B. Jag kom för några veckor sedan i kontakt med en onlinemässa för studenter och unga yrkesverksamma som heter Global Talent Week. Ett väldigt spännande och innovativt sätt för studenter att enkelt och kostnadsfritt komma i kontakt med några av världens mest attraktiva arbetsgivare som t.ex. IBM, Tesla, Tieto, PwC m.m.

Jag skulle gärna sprida det i IHMs nätverk för jag tror det kan göra stor nytta. Så...

...skulle ni vara intresserade av att arbeta för några av de bästa arbetsgivare som t.ex. Tesla, PwC, IBM, STATOIL eller TIETO? Eller skulle ni vilja träffa Skandinaviens främsta innovationshubbar? Vad sägs om att utöka ert nätverk genom att ansluta er till en stor talangorganisation? Gå med i Global Talent Online Arbetsmarknadsdag den 30 mars 2016 för att möta dem alla - online gratis!

Ni kan ansluta bekvämt i hemmet, på universitetet eller arbetet med utställare och andra deltagare. Med chatt och videoteknologi, kommer du så nära den äkta varan som möjligt, utan stress och kostnaderna för resor.

Registrera med koden GTWAMB228 och via länken:

https://www.globaltalentweek.com/register/

Då tackar vi för tipset och vi på IHM hoppas att ni är många som går igång på Fabians tips, lycka till!

 

21 mars 2016
Infomöte i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Möt några av våra YH-studenter. Klicka här!
Till toppen av sidan Till topp