TRENDRAPPORT 2017 med Göran Adlén

Du får femton års lärdomar från Göran Adlén om hur man ska kunna förutse framtiden och du får lyssna till hans senaste rykande färska fjorton trender och hur de kommer att påverka alla företag och organisationer på olika sätt. Den riktar sig till alla som vill ha insikter om vilken framtid och vilka utmaningar vi kommer att möta. 

Du kommer att få höra om det senaste inom marknadsföring, ledarskap, kommunikation, hållbara samhället, hälsa, personlig utveckling och en massa tankar och studier om generation z, både som framtidens konsument och medarbetare. Och vi kan lova dig att det är mycket där vi måste tänka om kring. 

Denna föreläsning är en ”upphottad”, uppfräschad och förkortad lightversion från Göran Adléns femtonde och sista stora trendrapport 2017 som han släppte tidigare i år.

Och så släpper Göran Adlén samtidigt en bok ”Liten snabb och fylld av kärlek”. 240 sidor i läcker design med sammetsomslag i ett format som du kan ta med dig och läsa överallt. Här hittar du Görans lärdomar från femton års omvärldsspaningar, kloka råd och tankar och du får hela trendrapport 2017 dokumenterad där. 

TRENDRAPPORTSTURNÉN GÅR I:

  • Göteborg, IHM, den 31 maj, Fullsatt. 
  • Extra! Göteborg, IHM den 16 juni, kl. 13.15-15.45
  • Malmö, Clarion Live, den 1 juni, kl 13.30-16.00
  • Stockholm, Berns kammarsalen, den 7 juni kl 09.00-11.30 eller kl 13.00-15.30 
I Malmö och Stockholm finns fåtal platser kvar. 

Ditt pris för dig och de du anmäler när du angett rabattkod IHM

- 945 kr (ordinarie 1145:-) om du vill gå på både föreläsningen och köpa till boken.
- 595 kr (ordinarie 795:-) för endast föreläsningen. 

Priserna är exklusive moms

Anmäl dig nu på trendrapport2017.com eller kan du skicka mail med alla uppgifter till trendrapport2017 [at] adlen [dot] nu. Kom ihåg att ange IHM för att få din rabatt. 

På förra årets turné var varenda plats utsåld! Hoppas att det blir lika många i år, nu när jag avslutar min allra sista trendrapportsturné. 

Hoppas vi ses!
Göran

 
4 april 2017

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Till toppen av sidan Till topp