// //

Tack, Farväl och På Återseende!

Några dagar återstår av Almedalsveckan detta valår 2014. Precis som förra året, och året dessförinnan, blir det nytt publikrekord. För oss IHMare som vimlat runt sedan förra lördagen, känns det skönt att sätta punkt och lämna Visby för den här gången. Inte Visby egentligen, men Almedalsveckan, som är en fantastisk cirkus. Men precis som i Virvelvinden blir man till slut yr i huvudet. Trötta och lyckliga sitter vi på göteborgståget och försöker summera ett virrvarr av intryck från veckan som gått.

Foto: Region Gotland

Tack alla härliga gotlänningar...

för att vi fick invadera er stad, trampa runt i gränderna och kika in genom era fönster. Tack för ert tålamod och ert vänliga bemötande, tack för surdegsbröd, långkok och lammkött när det är som bäst.

Stort Tack till alla våra fantastiska gäster

för att ni var med ombord och så generöst delade med er av erfarenheter och synpunkter på entreprenörskap & innovation, kompetensutveckling och värderingsstyrt ledarskap. Materialet från samtalskvällarna kommer vi att dela med oss av under hösten. 

Trots att det är över, är det inte slut. Diskussionerna kommer att fortsätta i olika former; här på webben och på IHM. Att tänka tillsammans och utbyta erfarenheter är inte bara en källa till inspiration och ny kunskap. Det kan faktiskt leda till fler, mer lösningsorienterade möten, som i sin tur kan bli startskottet för förändring.

Till sist...

vill vi skicka ett ”Vi ses snart igen” till:
Olof Gränström, Ung Företagsamhet, Ida Karlbom, Skandia och Sverigestudien, Nilla Tjällden, Företagarna Sthlm, Andreas Remling, Preera, Johan Stael von Holstein, entreprenör, Kapten Hans Lindholm, IHM, Klementina Österberg, inkubatorföretaget GU Holding, Per-Arne Lundberg, inkubatorföretaget Gothia Science Park, Erik Thorstensson, Creatables, Peter Vesterbacka Rovio, Eva Torsson, SAUF, Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag, Maria Gustavsson, MIKU, Peter Hellberg, Unionen, Kapten Hans Lindholm, IHM, Fatima Åsard, Fryshuset, Göran Kraft, Kairos Future, Emelie Widarsson, Preera, Ahmed Abdirahim, Fryshuset, Meg Tivéus, styrelseproffs, Karin Nordin, Unionen Chef, Åsa Sjölander, Unionen, Lotta Saidac och Jan Ericsson, RocheMartin Scandinavia, Julia Norinder, Preera.

3 juli 2014
Till toppen av sidan Till topp