Skräddarsytt utvecklingsprogram för ”High potentials” på KappAhl

KappAhl har i samarbete med IHM Business School tagit fram ett affärsinriktat kompetens- och ledarutvecklingsprogram för identifierade nyckelpersoner och framtida ledare. Programmet omfattar områden som ledarskap, projekt- och förändringsledning, ekonomi, affärs- och verksamhetsstyrning samt kundfokus, affärsval och strategisk marknadsföring. Deltagarna kommer också att träna på verklighetsbaserade affärscase.

Syftet med utvecklingsprogrammet är att öka KappAhls förmåga att leda och utveckla verksamheten i en allt snabbare förändringstakt genom att över tid höja formella kunskaper och förmågor hos ledande befattningshavare och specialister. Genom ökad kunskap och förståelse för hur samverkan mellan strategi, marknad, ledarskap och organisation påverkar affären, skapas trygghet och säkerhet i ledarrollen. Vidare vill företaget skapa bättre förutsättningar för ökad intern-rekrytering till nyckelpositioner och därmed behålla talanger inom koncernen.  

Det första programmet startar i november med 12 deltagare och examinering sker sommaren 2015. Vi på IHM Business School är mycket stolta över detta uppdrag och välkomnar KappAhl som ny företagskund!

29 september 2014
Till toppen av sidan Till topp