Seminarium: Modigt och känsligt ledarskap - Årets Unga VD

Hans ledarskap beskrivs som öppet, inkluderande och mänskligt och han involverar sina medarbetare i företagets utveckling. Han är prisbelönt VD och entreprenör och ses som ett föredöme, som visar att tillväxt kan skapas genom tydlig värdegrund och fokus på hållbarhet.

Nu kommer Årets Unga VD 2016 till IHM och talar om det som utgör grunden för hans egen och hans företags framgång: ett öppet och inkluderande ledarskap med fokus på värdegrund och hållbarhet. Välkommen till ett seminarium om den nya tidens ledarskap med Mikael Lezdins, entreprenör och VD för gasellföretag EFK AB. 

Juryns motivering till utmärkelsen:

”Årets Unga VD har med stort engagemang skapat förutsättningar för lönsam tillväxt genom affärsinnovation som innebär minskad belastning på miljön genom effektivare nyttjande av energiresurser. Pristagaren är en entreprenör som brinner för att bibehålla familjekänslan genom ett öppet, inkluderande och mänskligt ledarskap som involverar medarbetarna i företagets utveckling. Årets Unga VD förstår att satsning på löpande kompetensutveckling bidrar till ett ökat resultat för verksamheten - ett föredöme som visar att tillväxt kan skapas genom tydlig värdegrund och fokus på hållbarhet.”

IHM Malmö 25 april morgon - anmäl dig

IHM Göteborg 25 april eftermiddag - anmäl dig

 

 

 

17 april 2018
Missar du vill undvika i förändringsarbetet
Vad kräver framtiden av dig och ditt ledarskap?

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Till toppen av sidan Till topp