// //

Seminarium: Digitalt ledarskap – så gör de bästa

Fyra av tio svenska företag saknar en digital strategi, och en mängd företag och styrelser tror inte att digital transformation påverkar just dem. Hur kan svenska företag öka förändringstempot och växa med digitaliseringen? Handlar digitalisering främst om teknik? Hur gör de transformationsledare som lyckas bäst?
 
Välkommen till ett seminarium om digitaliseringens möjligheter!  Svaren finns och kommer att diskuteras under ledning av David Ståhlberg och Beata Wickbom.
 
 
David Ståhlberg har suttit i ledningsgruppen på Google i Sverige och Procter & Gamble Nordic och verkar nu som personlig rådgivare åt allt från startups till tunga näringslivsprofiler och är utvecklingspartner till IHM och vår nya Crash Course IHM Digital Business Transformation.
 
Beata Wickbom är digital strateg, moderator, talare och inspiratör, som brinner för att Sveriges ska bli världens ledande digitala nation.
 
Seminariet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är ledare, styrelseaktiv, entreprenör eller medarbetare som på annat sätt är ansvarig för den digitala omställningen i din verksamhet.
 
När du valt ort, blir du omdirigerad till Eventbrite, där du beställer biljetter. Välkommen!
 

 

19 september 2016
HUR viktigare än VAD - Läs mer!
Vad innebär det för företagen, dig och mig?
Nyheter & inbjudningar till föreläsningar m.m.
Till toppen av sidan Till topp