Så ska Bilprovningen bli vassast i branschen

Bilprovningen jobbar strategisk med kompetensutveckling för medarbetarna och syftet är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare och fordons-besiktningsföretag. Vi på IHM är stolta över att få bidra till utvecklingen inom ekonomi och affärsmannaskap.

Detta skriver Bilprovningen i sin pressrelease:

"Bilprovningen satsar också på utbildning inom ekonomi och affärsmannaskap. Under 2013 studerade Bilprovningens besiktningsingenjörer vid IHM Business School och under 2014 kommer ett 20-tal teamledare att få samma möjlighet."

I höstas genomförde vi en intervju med Stefan Hesselgren, HR-chef på Bilprovningen och då svarade ha så här på frågan "Vad är er största utmaning framöver?":

- Vår största utmaning är att följa marknadens utveckling och bli mer aktiv och snabbfotad i våra aktiviteter. Vi måste få till ett lokalt entreprenörskap och agera snabbare mot kunden. Vi behöver bli mer lyhörda och möta kunderna på ett bättre sätt än tidigare. Det gäller också att behålla den marknadsledande positionen och upplevas som den mest hållbara aktören.

- Vi har samarbetat med IHM sedan 2010 och vet att de är kompetenta, verksamhetsnära och professionella. Det har varit lätt att samarbeta med deras kompetenta projektledare och mentorer från näringslivet som har en bra blandning mellan teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet. Våra medarbetare har varit mycket nöjda med de utbildningar som IHM har fått i uppdrag att genomföra för Bilprovningen.

Läs hela pressreleasen här 

Läs intervjun med Stefan Hesselgren, HR-chef på Bilprovningen

11 april 2014
Till toppen av sidan Till topp