Oj, oj, oj, rekord igen!

Att våra utbildningar är bra har vi länge fått bekräftat genom att våra studenter får bra jobb ute hos företagen. Men nu ser vi också tydligt att många fler där ute har upptäckt IHMs Yrkehögskole-utbildningar. Vi får fler ansökningar än tidigare, vi får fler företag som vill ha praktikanter från IHM och vi har fler och fler representanter från näringslivet som vill engagera sig i våra Advisory Boards. Det är i dessa forum vi utvecklar program som matchar marknadens behov.

 

Nu börjar det intensiva arbetet med att genomföra muntliga tester och bedöma de blivande studenterna inför starten, riktigt skoj. Men många ansökningar på ett begränsat antal platser innebär också att inte alla kommer in, och vi hoppas självklart att ni som får det tråkiga beskedet söker igen, för nästa år kanske vi har fått ännu fler platser (och din arbetslivserfarenhet har ökat under tiden).

Tack för alla ansökningar och väl mött i klass efter sommaren!

Hälsningar gänget på IHM YH och lärare på Redovisningsekonom, E-Commerce Manager, Ekonomi & Redovisningskonsult, Konceptutvecklare Event & Besöksnäring, Företagssäljare, Säljare IT Solutions B2B, Säljare B2B och Internationell säljare B2B

19 maj 2015
Till toppen av sidan Till topp