// //

Lästips för sommaren och hängmattan

Förhoppningsvis är du ledig och njuter för fullt av sommarens alla möjligheter. Om du har tid över kommer här några lästips från oss på IHM, som kan inspirera, glädja och skapa funderingar. 

 

Josefin Eriksson tipsar:

"Det är alltid spännande och inspirerande att läsa om personer som hittar sitt drömjobb! Att IHM kan bidra till det är ju fantastiskt."

Det blir inte alltid som man tänkt sig av George Jallow
 

Lars Einar Engström tipsar om ett av sina inlägg:

"Ett inlägg som talar om att det inte är kört därför att man misslyckas med ett och annat i livet. Det finns alltid en andra, och tredje chans, möjligen inte en fjärde."

Jag känner en kille av Lars Einar Engström
 

Lena Palm tipsar:

"Mitt tips är Micke Darmells tänkvärda blogg om att vara härvarande! En extra tankeställare så här i semestertider när det kan vara svårt att koppla ner, både arbetsrelaterade aktiviteter och olika sociala forum!"

Uppkopplad eller avkopplad? av Micke Darmell
 

Ruth Westberg tipsar om ett av sina inlägg:

"Jag tycker att man ska läsa mitt inlägg för det är en tanke som vi behöver belysa. Jag har mycket svårt att tro att den lille djävulen hoppar fram mellan 8-5 varje vardag, medans ängeln är framme resten av tiden. Tänkvärt att fundera på för oss alla."

Är era män svin? av Ruth Westberg
 

Mia Flygring tipsar:

"Det berör mig då jag själv har den stora förmånen att ha fått lära känna en utvecklingsstörd kille på 22 år som idag är en stor del av mitt liv. Jag tycker Håkan fångar mycket av mina känslor när det gäller det. För David, min vän, som inte är lika snabbtänkande som många andra har verkligen berikat mitt liv!"

Jävla CP! av Håkan Aludd 
 

Henrik Frohm tipsar:

”Jag tipsar om Herr Aludd. En slipad kniv som rör sig över alla ämnen, Herr Aludd kommer förse dig med de briljanta insikterna och intressanta diskussionerna för alla tillfällen vid grillbuffén till stranden med ett glas rosé i handen."   

Håkan Aludds blogginlägg
 

Marie Berglund Kasselbäck tipsar:

"En ledare är någon som vill utvecklas och den 4 november kan du som är ledare lära av andra duktiga och framgångsrika ledare. Jag tycker att alla ledare skall ta tillfället att gå på Stora Ledarskapsdagen. Som IHM-kund eller Alumn har du också en mycket bra rabatt!"

Stora Ledarskapsdagen av IHM Business School
 

Carlotta Jelkeby tipsar:

"Klockrent inlägg om ledarskap! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv."

Vem tror du att du är? av Maria Tornberg
 

Emelie Östlund tipsar:

"Som ung kvinna måste jag lyfta fram Ruth Westbergs inlägg – Hur duktig är du? Som verkligen får en att tänka till. Hon har ju rätt i att det går att jobba i stort sett hur mycket som helst. Men precis som hon skriver så behöver man pausa, tänka på annat och få distans för att på så sätt kunna skapa de bästa resultaten. Så ta nu del av detta tänkvärda inlägg och njut av semestern så att resultaten blir på topp till hösten!"

Hur duktig är du? av Ruth Westberg
 

Monica Birgerson tipsar:

"Aludd beskriver på sitt sedvanligt sköna sätt innebörden av Content Marketing. Läs det! Vill också tipsa om hans underhållande rapportering ifrån Almedalen."

Ett möte med mig själv av Håkan Aludd

Jag längtar hem till lugnet i storstan! av Håkan Aludd

 

3 juli 2014
Till toppen av sidan Till topp