"Jag älskar försäljning"

- Hej Henrik Frohm, nybliven försäljningschef på IHM Business School i Stockholm. Välkommen till IHM!

- Hej och tack!

- Vem är du?

-  Jag är en person som älskar att utvecklas, anta utmaningar och skapa framgång. De senaste 14 åren har jag arbetat som sälj- och organisationsutvecklingskonsult, försäljningschef och säljare inom organisationsutveckling, media och försäkringsförmedling. Jag är 34 år och bor i Bromma, älskar försäljning och har fötterna på jorden. 

Vad brinner du för?

- Att varje dag är fylld med möjligheter, min passion är att få ta del av dem. Få utvecklas med andra och skapa framgång tillsammans är det som driver mig som person. Utöver det brinner jag för min hemstad och att jag, genom IHM, får utveckla svenskt näringsliv.

Din roll på IHM? 

- Försäljningschef Stockholm, att leda vårt försäljningsarbete och positionera IHM som den självklara partnern för företag och individer som vill bli än mer konkurrenskraftiga. Vi hjälper företag genom våra öppna program och företagsakademier. 

Vilka affärsutmaningar står du och ditt företag inför? Välkommen att kontakta Henrik och hans kollegor på 0200-24 00 24.

11 november 2013
Till toppen av sidan Till topp