IHM-lärare mitt i näringslivet

Vi hälsar Agneta Larsson, ekonomichef på System Verfication, välkommen som lärare på IHM Malmö! Agneta kommer att undervisa i affärsekonomi på YH-utbildningen Säljare B2B.

-  Min tanke är att studenterna ska få många exempel och övningar hämtade från verkligheten både avseende produktförsäljning och tjänsteförsäljning samt affärsekonomin runt detta. Jag kommer även väva in en del från min tid på E.ON. avseende investeringsbedömningar och bolagsanalyser. Sedan kommer studenterna även att få lära sig de grundläggande begreppen och metoderna, och jag kommer att dela med mig av erfarenheter från olika branscher från min mitt arbete som revisor, säger Agneta i en intern intervju.

Och hennes mål är att ge studenterna goda förutsättningar att lyckas:

- Jag ser fram emot mötet med studenterna, utmaningen att få dem intresserade av ämnet och klara kraven för godkänt samt möjligheten att skicka med dem bra förutsättningar att vara framgångsrika i sitt framtida arbete!  

Läs hela intervjun med Agneta här

Läs mer om IHM Yrkeshögskola här

24 mars 2015
Till toppen av sidan Till topp