// //

IHM lanserar nytt program som hjälper företag att växa med digitalisering

IHM Digital Business Transformation är ett 3 dagars intensivt utvecklingsprogram för företag som vill göra digitaliseringens konsekvenser tydliga för affär och organisation och få verktyg och energi för att komma igång. Alla påverkas dagligen av teknikutvecklingen, men trots det har ca 80 % av svenska företag ännu inte påbörjat sin digitala transformation.

– Många oroar sig för en digitalisering och vet inte riktigt var eller hur de ska börja. Vi tror på att få saker att hända snabbt, att det är viktigt för svenska företag att komma igång nu med att digitalisera sin affär. Även om de inte upplever sig ha hela bilden. De behöver få insikter, kunskap, verktyg och vara beredda att lära om under resans gång, annars kommer de att bli förlorare i konkurrensen, säger David Ståhlberg, affärspartner till IHM och huvudlärare för programmet.
IHM har utvecklat programmet i samverkan med David Ståhlberg. David, tidigare i ledande befattningar på Procter & Gamble Nordic och senast på Google, är med Johan Eriksson aktuell med boken ”Marketing goes Digital - 12 practices for business success”.
 
– Den digitala transformationen utmanar hela företaget och företagets position på marknaden - vilket ställer nya krav på affärsmodeller, arbetssätt, styrning och processer. IHMs roll är att hjälpa individer och företag att se och förstå hur förändringen kommer att påverka och att ge kunskaper och verktyg att omvandla nya förutsättningar till framgång. Vi är väldigt glada över samarbetet med David som med sin bakgrund att hjälpa företag i transformationsarbete, kan förtydliga och fördjupa bilden av hur digitaliseringen påverkar konkurrenskraft och förmågan att växa, säger Tommy Persson, Affärsområdeschef på IHM Crash Course Academy. 
 
– Vårt samarbete känns väldigt stimulerande och naturligt för mig. IHMs nära koppling till näringslivet, ett stort nätverk, tydligt affärsfokus och med mission att hjälpa individer och företag att bli konkurrenskraftiga passar mig precis, säger David Ståhlberg.
Programmet IHM Digital Business Transformation Crash Course vänder sig till dig som är ledare, styrelseaktiv, entreprenör eller medarbetare som på annat sätt är ansvarig för den digitala omställningen i din verksamhet.
 
Allt om utbildningen hittar du här!
20 september 2016
HUR viktigare än VAD - Läs mer!
Till toppen av sidan Till topp