// //

Från oss alla till er alla...

... en riktigt god jul. Förhoppningsvis har nu lugnet lagt sig och ni njuter för fullt av julens alla möjligheter. Så om du har tid över kommer här några lästips från oss på IHM, som kan inspirera, glädja och skapa funderingar, för vad är väl en blogg på slottet? Kanske alldeles, alldeles...

...UNDERBAR!

 

Johan von Walkendorff tipsar:

"Henrik tar fasta på hur vi fattar beslut och att det är lätt att ta till genvägar samt svårigheten att välja en partner som levererar en tjänst (utbildning). Ser med spänning fram emot del 2."

Hur avslöjar man en charlatan? Del 1 av 2 av Henrik Mårtensson
 

Caroline Sjöblom tipsar:

"När jag läser Lars Einars blogginlägg blir jag glad och lite rörd, ni vet sådär att man måste stirra in i dataskärmen utan att blinka en stund för att det finns stor risk att det svämmar över. Det finns något väldigt befriande i hans historia, det är liksom aldrig för sent, att bryta mönster, göra om, göra nytt och kanske rätt för en själv.  Det gör mig också lite extra glad över att jobba på IHM där vi faktiskt varje dag utvecklar människor och ger dem verktygen att nå sina mål."

Jag känner en kille av Lars Einar Engström
 

Håkan Sträng tipsar:

"Krångla inte till utan agera utifrån basvärderingar, mgm by mormor tycker jag är värd att läsa."

Ledare och föredöme för nästa generation av Lars Einar Engström
 

Lina Kuschel tipsar:

"Igenkänningsfaktorn var på sätt och vis hög och kanske får du, liksom jag, ytterligare funderingar kring varför det är så svårt för nästan alla att erkänna sina misstag, trots att alla gör fel lite då och då. Förhoppningen är väl att man (jag) ska agera annorlunda nästa gång jag gör fel nu när jag har fått lite nya tankar…"

Fel, fel, fel! av Håkan Aludd
 

Mia Flygring tipsar:

"Med erfarenhet av olika chefspositioner inklusive VD-posten så väcker Marias relevanta inlägg många tankar om hur länge man kan, bör och orkar topp-prestera på en hög position."

Önska dig en ny VD i julklapp av Maria Tornberg 
 

Tommy Persson tipsar:

”Jag blir glad när jag läser om hur Jonas själv skruvade ihop sin karriär."   

Jonas + IKEA, en tillbakablick ur IHM-bloggen
 

Martin Severinsson tipsar:

"Kunden måste vara nr 1, för oss, för er, för alla!"

Kunden måste vara i fokus - inte på 55 plats! av Dag Andersson

 

 

 

 

 

16 december 2013
Till toppen av sidan Till topp