Faktums vd Åse Henell blir ny marknadschef på IHM Business School

Åse Henell, som i mars 2017 avgick som Faktums vd efter fem år i verksamheten, är IHM Business Schools nya marknadschef. Hon kommer att jobba med att stärka varumärket och öka kännedomen om IHM:s utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 
Arbetet med att alltid vara ajour med samtiden är viktigt och vd Peter Hägglund, ser värvningen av Åse Henell som en viktig del i detta arbete.
 
- Åse har lång erfarenhet av marknadsfrågor och har varit aktiv inom en mängd olika branscher. Vi på IHM Business School ser fram emot att ta del av hennes kunskap och engagemang, säger han.
 
Åse Henell, som förutom vd-posten på Faktum, har ett förflutet som varumärkesansvarig på Göteborgs-Posten samt byråchef på den digitala kommunikationsbyrån Maverick by Sigma, är mycket glad och smickrad över erbjudandet från IHM Business School.
 
- Det var enkelt att tacka ja. Jag har alltid velat jobba i utbildningsvärlden och kände direkt när jag kom innanför dörrarna på IHM att det finns en energi och kraft som jag vill ta del av. Att skolan drivs av en stiftelse där all vinst återinvesteras i verksamheten är också viktigt för mig, säger hon.
 
Åse Henell kommer att börja på IHM i mitten av augusti.
 
3 april 2017
Till toppen av sidan Till topp