Extremt nöjda deltagare! Vad ligger bakom framgången?

IHM Business Management har länge varit ett av IHMs mest populära program med betyg från deltagarna på 4,6-5,0! Framgången ligger i mixen av marknadsföring, ekonomi och ledarskap - det skapar affärsförståelse och insikt om hur viktigt det är att finna balansen. Du blir ständigt utmanad att tänka i nya banor och tänka framåt.

Alla är aktiva och bidrar, och du lär dig att argumentera och övertyga på ledningsgruppsnivå. Det ger ett oslagbart erfarenhetsutbyte som ger dig nya insikter och perspektiv. Sist, men kanske främst: våra fantastiska lärare bidrar med ett grymt engagemang.

Vi startar i Stockholm 23/1 och 8/2, i Göteborg 6 och 9/2 och Malmö 30/1. Anmäl dig nu!

Joakim Lönnberg, VD på Lindab Sverige AB
"Jag tänkte att jag behövde förbättra min överblick. En vd idag måste behärska de tre benen: Marknadsföring, ekonomi och ledarskap. Naturligtvis hade jag kunskaper i alla områden, men jag ville förstå allt bättre. Som vd måste man också vara nyfiken och utbildning är en del av förändring, dessutom ger kunskap trygghet. Därför började jag läsa på IHM Business School."

 
Åsa Sånemyr, VD på klädföretaget Hope
"Jag hade hört mycket gott om IHM och att man kunde studera parallellt med jobbet passade mig bra. Att lärarna var aktiva i näringslivet kändes också väldigt bra, för mig var det en signal om att det handlade om verkligheten, till skillnad mot mina tidigare erfarenheter av skolan. Man fick också ett väldigt gott självförtroende. När jag förstod helheten så insåg jag också att jag gjort mycket rätt i mina olika yrkesroller. Utöver massor av nya och bekräftade kunskaper så måste jag också nämna alla fantastiska människor jag träffade, både lärare och elever, det nätverket har hjälpt mig både en och två gånger efter IHM."
 

Annelie Nordström, Ägare av Ask & Embla
"Det bästa med Business Management var att återkopplingen blev omedelbar från teori och in i verkliga arbetslivet genom praktiska verkliga case från företagen. Exempel: när SAS kom med sin kvartalsrapport var det den vi diskuterade den veckan. Jag kunde direkt efter varje lektion använda och spegla min egen verksamhet."
 

Ola Persson, Säljchef på Skånemejerier AB
Ola kom överens med sin chef om att IHM Business Management blev en bra början för att öka hans förståelse och hans utveckling i att skapa resultat och lönsamhet. ”Tanken var att kvalificera mig för en högre befattning på Skånemejerier, IHM-utbildningar ledde till jobbet som säljchef för södra Sverige”.

 21 juni 2016
Ladda ner din personliga kompetensprofil här.
Välj en tid som passar direkt i kalendern!
Aludd möter Arash Gilan, läs mer!
Möt Emelie Johansson, Service Manager på MTR Express
Läs intervjun med Bengt Olander på K2 Search
Till toppen av sidan Till topp