// //

Dags för E-COMMERCE Stockholm 2015!

Den 24-25 mars 2015 går E-commerce Stockholm av stapeln ute i Kista, en riktigt spännande mässa nu när de digitala affärsmöjligheterna förändrar marknaden i en takt inte någon trodde var möjlig.

Här kommer att vara fullt av utställare inom e-handel, digital marknadsföring, social business m.m.  Massor av spännande seminarier med personligheter och inspiratörer från hela branschen. 

Här ska det levereras insikter och förståelse för vad som väntas inom de närmsta åren, inte minst från Tommy Persson, affärsområdeschef på IHM Business School som i samarbete med Visits.se kommer att redovisa den undersökning vi genomfört om hur det står till med de digitala kunskaperna i Sverige.

Hur viktig är E-handeln?
IHMs Content Creator skrev i ett tidigare blogginlägg att; Prognosen för 2014, enligt Posten, är att vi under året kommer att handla för ca 42,5 miljarder på nätet, och det motsvarar ungefär 10% av den totala handeln enligt HUI (Kinas största näthandel "Alibaba" omsatte 69 miljarder på sin 24-timmars rea den 11/11). Men ökningen för e-handel är ca 15% årligen, medan den övriga handeln ligger på ca 2%, så visst håller något på att hända.

Han skriver vidare att; …det viktigaste är inte hur många som handlar på nätet just nu, det viktigaste är var kunderna hittar sin information, var de ser ditt budskap och var de för sin dialog.

Så visst är det en spännande värld vi lever i med massor av möjligheter och fallgropar, så hoppas vi ses på mässan.

Ett tips till arrangörerna; Med tanke på hur många duktiga tjejer det är i branschen och att vår utbildning E-commerce Manager består av över hälften tjejer så borde ni hinna fylla på med några tjejer till på talarlistan, hör av er om ni vill ha tips :-)

Let´s get digital 

26 februari 2015
Till toppen av sidan Till topp