// //

Årets företagare i Sverige 2013 kompetensutvecklar på IHM.

System Verification är Sveriges största nischade konsultbolag inom test och kvalitetssäkring av IT-system. Företaget finns på flera orter i Sverige, Danmark och Bosnien/Hercegovina. Grundaren och vd Hamdija Jusufagic som blev Årets Företagare i Sverige 2013, siktar nu ännu högre och har valt IHM Business School som utbildningspartner för företaget.

– Vi är ett expansivt företag där ledarskapet fokuserar på att hela tiden flytta fram positionerna och utmana sig själv. Det finns alltid mer att lära och fler erfarenheter att göra. Vi vill konstant vässa vår förmåga att förstå våra kunder och kommunicera våra affärsvärden, vi väljer IHM för deras nära koppling till näringslivet och goda referenser, säger Hamdija Jusufagic, grundare och vd på System Verification.

– Vi är jätteglada över att nu ha tecknat ett utbildningsavtal med System Verifications. Tillsammans med kunden har vi skräddarsytt ett omfattande program för ett 20-tal medarbetare inom Key Account Management som startar i vår, säger Christian Kvist, Regionchef på IHM Business School i Malmö.

Här kan du läsa mer om System Verification.

10 februari 2014
Till toppen av sidan Till topp