// //

910 nya utbildningsplatser på IHM, helt fantastiskt!

 

Den 20 januari 2016 är dagen som alla utbildningsanordnare inom Yrkeshögskolan, YH har väntat på. Så ock vi på IHM. Det är nämligen då Myndigheten för Yrkeshögskolan ger besked om vilka skolor som beviljats de utbildningar de ansökt om. Så…

…det är med stor glädje och gigantisk stolthet vi tog emot beskedet att vi fick klartecken för samtliga utbildningar vi sökt i Stockholm, Göteborg och Malmö - totalt 13 utbildningar som startar i höst.

Särskilt roligt är det att vi startar den helt nya Digital Marketing & Sales Analytics på alla tre orterna, en riktig framtidsutbildning som leder till yrken som näringslivet redan nu eller snart skriker efter, som Webbanalytiker, Marketing Technologist, Market Intelligence Manager, Digital Traffic Optimizer eller Konverteringsspecialist. Riktigt spännande! 

Stockholm startar vi E-Commerce Manager, Digital Marketing & Sales Analytics, Konceptutvecklare Event & Besöksnäring, Säljare B2B.

Göteborg startar vi E-Commerce Manager, Digital Marketing & Sales Analytics, Konceptutvecklare Event & Besöksnäring, Ekonomi- och redovisningskonsult, Internationell Säljare B2B och Säljare IT Solutions B2B.

Och Malmö fick vi E-Commerce Manager, Digital Marketing & Sales Analytics, Ekonomi- och redovisningskonsult och Säljare IT Solutions B2B.

Det ska bli fantastiskt kul och inspirerande för alla oss på IHM Business School att ta emot 910 nya studenter som med kraft och energi intar våra lokaler. Och nu planerar vi för fullt för att ta emot alla era ansökningar. Mer information kommer inom kort men anmäl dig HÄR redan idag till vårens informationsmöten. Välkomna!  

 

20 januari 2016
Infomöte i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Möt några av våra YH-studenter. Klicka här!
Till toppen av sidan Till topp