Så häftigt och inspirerande, vilken dag!!!

Jag är uppspelt, exalterad och imponerad. Idag har jag träffat unga människor som är orädda i sitt agerande, som är framtidsorienterade och kreativa, en före detta säljare som blev lärare och som beskrev sitt engagemang, sin passion för dagens ungdom. Att först få höra hennes berättelse och sedan få höra hur Camilla Ljunggren skapade sitt företag och etablerade sin produkt som blev den bäst säljande produkten hos Design Torget under 10 års tid.

Det gav mig gåshud, jag fick energi och jag fick en rejäl dos framtidstro och allt är länkat till samma sak UF-Mässan, Ung Företagsamhet.

Om du vill uppleva entreprenörskap på riktigt, få energi, bli inspirerad och bli imponerad så är det rätt plats för dig. Här har jag träffat ungdomar som är stolta över sina företag, sina produkter och tjänster och de går mer än gärna fram till dig med slipade argument, bra produkter och kreativa lösningar.

På mingelytan står vi som är något äldre, vi står där reserverat och tittar på varandra, men det är få som vågar ta kontakt. Det är då jag går ut på mässgolvet, till alla unga entreprenörer, det är då isen bryts, det är som himlen öppnar sig och de bästa säljarna faller ner. Helt plötsligt vill alla prata med mig, de vill visa mig något och jag vill lyssna, jag vill stå där i deras närhet och bli inspirerad, det är en mäktig känsla som är svår att sätta ord på, det är entreprenörskap.

Tiden rusar iväg och till sist måste även jag tillbaka till kontoret. Ett par timmar gav mig energi, glädje och framtidstro och det kommer ge mig energi för många veckor framöver.

Henrik

PS: Om någon har ett par EU-kalsonger att sälja så är jag definitivt intresserad, har hört att regeringskansliet köpte stor-pack,  från UF-mässan till regeringskansliet är ingen enkel resa men med rätt produkt, ungdomlig kreativitet och mod så går det att komma hela vägen, stort!

Tips för dig som gillar entreprenörskap och innovation!

 

 

 

19 februari 2015
Till toppen av sidan Till topp