Inte kan väl pingviner flyga? Helt rätt, men du kan!

Härliga maj!
 
Även om sommaren snart knackar på dörren tänkte jag flytta mig till sydligare breddgrader, till pingvinernas land. Pingviner kan ju som bekant inte flyga, eller?
Kanske kan vissa pingviner flyga? Du kanske? Det är precis det som kan hända i ett innovativt mentorskap. Du har en utmaning att ditt företag ska växa, eller hitta en ny digital strategi, eller skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare, ta energiflödet i företaget till nästa nivå, stärka KAM-rollen hos dina fyra största kunder, öka din förmåga att leda på distans, öka… Ja, det just du har på din utvecklingsagenda.
Du går till mötet med din mentor och tänker ”om jag bara kunde komma på ett bra sätt att…”
 
I ett innovativt mentorskap så har du, precis du, med just dina utmaningar, stora möjligheter att bli en flygande pingvin. Din mentor vrider och vänder på gamla sanningar och tvingar dig att tänka i nya tankebanor. Mentorn utforskat också vad som egentligen är orsaken, ROT-orsaken, till de utmaningar du har. Mentorn tar dig med på en resa i kreativitet och innovation. Mentorn tar kanske hjälp av en strategi- eller affärsmodell för att ni tillsamman ska förstå var du är idag och vart du behöver förflytta dig.
Visst är det underbart att låta sig slungas iväg och tänka kreativt och fritt. Och det bästa av allt, landa med nya insikter som du kan börja genomföra redan dagen efter mötet med din innovative mentor. Kreativitet som med en innovativ mentor blir konkret och användbar i affären- och verksamheten. Kan det bli bättre!
 
Låt innovativt mentorskap få större plats i yrkeslivet, för affärernas och hälsans skull. Läs mer på www.detinnovativamentorskapet.se
 
Mentorhälsningar
Günther
 
1 juni 2016
Till toppen av sidan Till topp