// //

NAVERIN

Nu förstår jag vad han menade, den gamle filosofen, ja jag är dålig på gamla filosofers namn men det kanske inte spelar någon roll för Dag Hammarskjöld sa ungefär samma sak fast med andra ord. 10 80 10, där kom formeln. Livet, så väl privat som i arbetet ska följa denna magiska formel. Tänk 10% på det som har varit, lägg 80% energi på nuet och fantisera 10% om framtiden. En levnadsregel som många missar men skulle må bra av, inte minst världens aktiemarknad.

Varför kom jag att tänka på detta nu då? Jo, sedan några veckor tillbaka så har jag fastnat i Wordfeud, ja så heter det nu för tiden, den gamla klassikern Alfapet, fast direkt i iPhonen. Jag spelar matcher för glatta livet, mot journalister, reklamare, folk jag känner och helt okända och jag stormtrivs trots de konstiga ändelserna som tillåts och att en hel del ord från SAOL inte finns med. Ett gammalt spel, nu i dagens teknik och hopp om framtida segrar. Och i skrivande stund så är jag obesegrad vilket gör mig härligt lycklig, att jag ligger dåligt till i några av de pågående får inte störa just nu, för jag har 72 timmar på mig att hitta det genialiska draget för att sluta som segrare även i de matcherna.

Så grubbla inte för mycket på det som varit och spekulera inte för mycket i framtiden utan lev nu så kanske vi möts i en Wordfeudmatch snart, sök på Aludd så hittar du mig. 

Aludd

PS: Lägger du alla sju brickorna på en gång så är det stor chans att du blir en vinnare! DS

23 augusti 2011
Till toppen av sidan Till topp