// //

Charlie don't surf!

Hej alla semesterfirare och ni andra som får hjulen att rulla. Läste precis Rickard Söderbergs blogg där han ställer olika makthavare mot väggen med kravet "Gör skillnad eller avgå". Han skriver väldigt bra och är riktigt arg på vad som händer i Ryssland. Det senaste är att ragga upp homosexuella via datingsajter och sedan spöa upp och tortera dem samtidigt som man filmar det hela och lägger ut på youtube som avskräckande exempel på hur det kan gå om någon jävel VÄLJER att bli homo.

Hallå, det är 2013! Vad är det för neandertalare som tror att man genom våld kan få människor att ändra på sina innersta känslor och varför? Vad är man ute efter? Ska man visa hela världen att här i Ryssland är män riktiga män, som gillar tjejer och att de bästa diskussionerna görs med nävarna? Den bakåtsträvande tanken får mig nästan att spy!

Jag gillar Rickards arga frustrerade sätt att angripa problematiken, jag är trött på den tysta diplomatin som i grunden kommit till för att maktens män ska kunna ändra sig/dra sig ur med hedern i behåll, vi behöver inte dessa män. Vi behöver maktens män och kvinnor som ställer sig upp och skriker till Putin och hans lakejer –Vakna, det är 2013 nu, och om ni inte fattar det så bojkottar vi erat vinter-OS 2014, eller vi bojkottar hela ert land så länge ni håller på med den här skiten. Vi behöver män och kvinnor som blir arga!

Och vi som medborgare i Sverige måste få höra detta, bli stolta över att vårt land inte tolererar att människor i världen kränks av sexuella, religiösa, politiska eller andra skäl. Och detta gäller naturligtvis inte bara Ryssland, utan hela världen inklusive oss själva.

Det skulle vara underbart om Anja fick vara fanbärare för svenska truppen till vinter-OS och marscherar in med Pride flaggan, efter kommer hela den svenska truppen i regnbågsfärgade overaller. Men då måste alla vi också våga reagera mot vad som händer, så maktens män och kvinnor känner att de har vårt stöd.

Så läs vad Rickard har skrivit på http://rickardsoderberg.se/wp/2013/07/gor-skillnad-eller-avga/ och dela vidare i alla kanaler, tyck och tänk själva och dela med er av det, för nu är det 2013 och efter semestern är det bara 5 månader kvar till 2014.

Ha det gott!

29 juli 2013
Till toppen av sidan Till topp