// //

Är allt en inställningsfråga?

Hej i dimman! När jag vaknar och går ut i köket, kan jag sedan en tid tillbaka konstatera att det är dimma, idag igen.

Vi håller på att renovera fasaden på huset där jag bor, och vi har mjölig plast för fönstren. Utanför springer hantverkarna omkring och pratar, vilket kan kännas lite spännande, eller inte, när man bor på andra våningen.

Det här är skitjobbigt rent ut sagt, och jag längtar enormt till den försenade lucköppningen. Jag känner mig väldigt gnällig, för jag vet ju att vi gör detta för att det ska bli fint.

När jag igår gick förbi Café Nöller i Haga såg jag att hela deras fasad också ska renoveras. Stora ställningar och plast täckte huset nu inför stundande ute-fika säsong. Ledsamt tänkte jag, men…

…det är tydligen en inställningsfråga. För när jag kom närmare såg jag att de hängt en massa uppblåsbara apor i ställningen och gjort väldigt mysigt där bakom ställningarna. Allt pryddes med skylten ni ser på bilden nedan. Jag skäms lite!

Aludd

15 maj 2014
Till toppen av sidan Till topp