Examensrapport inlämnad!

Oj, vilken fantastiskt givande resa!

Nu har vi äntligen idag lämnat in vår examensrapport. En dag före deadline. Känns bra! Dessa två år har inte bara varit en kunskapsresa utan även en resa kantad av möten med underbara och intressanta människor.

Genom vårt examensarbete har vi blivit ett sammansvetsat gäng som även i framtiden kommer att hålla kontakt. Vi har redan planerat in julfesten och lovat att träffas två gånger om året i all evighet. Just idag är det en euforisk känsla som infunnit sig och jag hoppas att vi även känner samma stolthet och glädje efter examinationen nästa vecka. Men visst är vi nervösa inför den muntliga presentationen som skall hållas inför uppdragsgivare, examinator och medbedömmare. Det är bra att vara lite nervös inbillar jag mig. För att sträcka på sig och prestera lite på tå sådär... Då blir det bäst. 

Tack alla människor jag mött under dessa två år, ni har förgyllt min resa! 

PS. Jag toppar min examen med ytterligare en kurs fram till december. Jag får då möjlighet att träffa ännu fler härliga människor och kämpa lite till, sedan blir det paus från IHM. Vi hörs snart igen!

Hälsningar från en stolt examensstudent!

9 september 2013
Till toppen av sidan Till topp