Testa din struktur och träna upp den

Att etablera ett mer strukturerat arbetssätt i vardagen på jobbet är inte gjort i en handvändning. Tar vi för stort grepp på en gång, blir lätt förändringen så tung att vi halkar efter, börjar känna dåligt samvete och tappar sugen. Men, med många små förändringar över längre tid får vi snart njuta av den goda strukturens sköna effekter, för oss och för verksamheten. Nu finns det en app för det.

I samband med publiceringen av min bok "Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!" i april har vi skapat en gratis iPhone-app där du kan dels testa hur strukturerad du är, dels göra alla övningarna i bokens träningsprogram i struktur.

I 31 steg tränar du upp din struktur på jobbet genom de tre etapperna Organisera, Fokusera och Automatisera. Allteftersom du gör klart en övning, kan du bocka av den i appen och glädjas åt att du tagit ett steg mot en mer välstrukturerad vardag. Och sedan ännu ett.

De senaste dagarna har jag börjat få mail från läsare som kommit en bit på väg genom träningsprogrammet och vill berätta hur det går. Någon skriver "Jag känner att jag har större koll på läget, behöver inte ha alla bollar i huvudet och har mer tid. Detta sammantaget gör att min stressnivå sjunkit betydligt." och någon annan säger "... känner att jag är mer strukturerad än jag någonsin varit". Ingen är gladare än jag att få höra sådant.

Gratis iPhone-app för bättre struktur

Nu kan du gratis ladda ner appen "Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!" och ta första steget mot en mer strukturerad vardag. 

Hör gärna av dig och berätta hur det går efter du laddat ner appen. Jag får inspiration av att höra hur det går för mina läsare och ingen är gladare än jag att höra om era framsteg. 

7 maj 2012
Till toppen av sidan Till topp