Tiden går!

Jag måste erkänna att jag har varit välldigt dålig på att skriva det sista. Men anledningen som jag skyller på är ju trots allt att det har varit långhelg med valborgsfirande och allt vad det innebär. Detta resulterar såklart i att man knappt hinner blinka så är det fredag igen och känslan utav att någon har stulit en vecka i kallendern känns påtaglig. 

Sedan så känner jag mig även lite stressad utav att datumet för inlämning av nulägesanalysen närmar sig och svårigheterna med att knåpa ihop något som man rakryggat kan lämna in för bedömning var större än vad jag ifrån början trodde. Men fördelen är att jag vanligtvis jobbar bäst under press så jag hoppas att detta blir fallet även vid denna inlämning. 

Men nu är det tre veckor kvar i Malaysia på dagen och det känns egentligen helt otroligt hur snabbt tre månader passerar. Men i ärlighetens namn ska jag säga att även om tiden här nere har varit underbar och lärorik på alla sätt så kommer man aldrig ifrån känslan utav saknad för personerna som man omges utav hemma på Svensk mark. Men slutspurten nu innan hemresan blir hektiskt när jag faktiskt ska bli ärad av ett besök ifrån familjen nästa helg! Detta kommer bli fantastiskt och det ska bli otroligt roligt att återse mina kära gamlingar. 

Jobbet rullar även på som aldrig förr och det är verkligen roligt att sälja, samt så ligger vi även riktigt bra till i tävlingen emot det svenska kontoret vilket gör att man kämpar extra hårt nu in i slutspurten!

/Anton

4 maj 2012
Till toppen av sidan Till topp