Slutet är nära...

Sista veckan på praktiken går nu av stapeln och det är med både glädje och vemod som tåspetsarna petar på mållinjen. Det har inte riktigt kännts av innan jag tog farväl av min kära familj i lördags efter att vi har haft möjligheten att avverka en helt otroligt underbar vecka här nere i tropikerna. Men det är med båda fötterna som man hårt tar mark när man inser att man snart skall tillbaka till den "vanliga" vardagen hemma i Sverige med läxor, matlagning, tvätt och allt annat som hör ekorrhjulet till. Fast samtidigt ska jag även säga att det känns skönt att komma igång igen med framför allt skolan!

Gissa vem som vann säljtävlingen?

Ni som har läst några av mina inlägg har nog även noterat att det har varit en tävling som nu har pågått under ungefär en månad och den avgjordes i fredags. Jag kan med rak rygg upplysa er om att jag kommer kliva på planet hem till Sverige med en superfin whiskey i bagaget som har varit på denna jord bra mycket längre än vad jag har. Detta eftersom jag vann säljtävlingen och var den bäst presterande säljaren på kontoret i Malaysia! Samtidigt som vi alla tillsammans här nere tog vårat totala mål, så i lördags ärade vi Mandarin Oriental Hotel med ett besök. Jag ska inte förtällja hela historien men det var tre glada herrar som klev in genom de förgyllda entredörrarna i kostym och Ray Ban glasögon för att inta the executive floor med allt betalt. Som ni säkert förstår så resulterade detta i en väldigt dimmig men minnesvärd kväll!

Men på fredag lättar jag för att ta mark ett dygn senare på Landvetter och det ska bli väldigt skönt att åter träffa alla nära och kära!

/Anton

21 maj 2012
Till toppen av sidan Till topp