Business in paradise

Jaha, då sitter man här. Första veckan avklarad i ett land där termometern inte visar alldeles för lågt och där man inte behöver oroa sig för att vakna upp och svärandes titta ut för att inse att vintern ännu inte har släppt greppet.

Jag sitter nämligen i detta nu i Kuala Lumpur, Malaysia och ska försöka knåpa ihop något som skall liknas en blogg. Detta för att det är här jag skall utföra min första praktik ifrån utbildningen Internationell säljare. Praktiken kommer jag utföra för ett företag som heter Skydd.com och som här i malaysia har sitt huvudkontor. Detta är inte svårt att förstå när man steg av planet och klev ut i 35 grader och strålande sol. 

Den här bloggen kommer inte bara att handla om hur det går för mig på min praktik plats utan även en hel del om de andra äventyren som jag kommer att mötas utav på vägens gång. Jag ska försöka göra mitt bästa i att ta med er ut så ni kommer så nära upplevelsen som möjligt gällande galen trafik, god mat och en välldigt intressant kultur.

Jag hoppas att ni kommer uppleva detta som intressant läsning och jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade i allt som händer!

9 mars 2012
Till toppen av sidan Till topp